Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Рубрика: Какво става из нета?
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Re: Рубрика: Какво става из нета?
Аха, ясно
Там чета два пъти в годината, та не съм много-много в кухнята на нещата
Прочетено: 68571 пъти

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
-
- Ветеран
- Регистриран: пет сеп 26, 2008 21:29
- Контакти:

-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
От чата в Мастерса.

По рано с женските гащи можеше да измиеш цялата ЛАДА. Днес очилата не може да си избършеш...
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Педерастия е причина за бума на чернокоп
Рибата в Черно море се изпедерасти, коментират рибари. През последните дни пазарът в Бургас е залят с чернокоп по 4 лева, което е невиждано ниска цена. Рибата е деликатесна, но големите количества свалят мизата й. От не един и два риболовни кораба /РК/ дори се оплакаха от скъсани мрежи.
Любители въдичари коментираха, че рибата се хващала на чепаретата с най-голям ищах, когато на куките имало розова примамка. На друг цвят не налитала така стръвно. В същия дух се изказаха и рибарите от от РК-тата, които забелязали, че рибата въртяла неестествено палаво опашка в мрежите.
Педераст ли е чернокопът или не, е спорен въпрос, но най-доволни са потребителите, чиито фризери нямат датчици за половата ориентация на рибата. И поемат килограм след килограм.
-> http://faragency.bg/bg/pederastiya-e-pr ... HJCdBsjHcs
Коментари (от gong.bg):
1. Нека морските люде и старите рибари във форума споделят богатия си опит 8-) Интересува ме и как се справят с неестестено палавото въртене на опашката 8-) За мен, този езкистенциален проблем е нерешим, но да са доверим все пак на опита на ловците на педерасткия рибок 8-)
2. Tи осъзнаваш ли същината на проблема 8-) Целият ни рибарски флот се подготвя за лов на изпедерастен чернокоп 8-) Ами ако това е само заблуда и се окаже че е хетеросексуален, какво правим 8-) Всички ще го чакат палаво да върти опашка, а той ще им покаже среден пръст 8-) Хиляди семейства ще останат без прептание и цели региони ще се обезлюдят 8-) С чернокопа майтап не бива
Рибата в Черно море се изпедерасти, коментират рибари. През последните дни пазарът в Бургас е залят с чернокоп по 4 лева, което е невиждано ниска цена. Рибата е деликатесна, но големите количества свалят мизата й. От не един и два риболовни кораба /РК/ дори се оплакаха от скъсани мрежи.
Любители въдичари коментираха, че рибата се хващала на чепаретата с най-голям ищах, когато на куките имало розова примамка. На друг цвят не налитала така стръвно. В същия дух се изказаха и рибарите от от РК-тата, които забелязали, че рибата въртяла неестествено палаво опашка в мрежите.
Педераст ли е чернокопът или не, е спорен въпрос, но най-доволни са потребителите, чиито фризери нямат датчици за половата ориентация на рибата. И поемат килограм след килограм.
-> http://faragency.bg/bg/pederastiya-e-pr ... HJCdBsjHcs
Коментари (от gong.bg):
1. Нека морските люде и старите рибари във форума споделят богатия си опит 8-) Интересува ме и как се справят с неестестено палавото въртене на опашката 8-) За мен, този езкистенциален проблем е нерешим, но да са доверим все пак на опита на ловците на педерасткия рибок 8-)
2. Tи осъзнаваш ли същината на проблема 8-) Целият ни рибарски флот се подготвя за лов на изпедерастен чернокоп 8-) Ами ако това е само заблуда и се окаже че е хетеросексуален, какво правим 8-) Всички ще го чакат палаво да върти опашка, а той ще им покаже среден пръст 8-) Хиляди семейства ще останат без прептание и цели региони ще се обезлюдят 8-) С чернокопа майтап не бива

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Аз принципно като видя шльокавицата и не го чета, каквото и да е. Това го започнах, само заради Фрея, че си е направила труда да го пусне. Само олигофрен може да измисли и напише такова нещо
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Във Фейсбук бе Мози...Mozo написа:Къде го намери това![]()
![]()
Още ли има толкова заблудени говеда

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Не е ново,но си е все така "актуално".Въпросната Запалка,едва ли има повече от 15 години...Mozo написа:Ама то това ново ли е

Едно време,подобни глупости се говореха за хората от "Кравай".

А те са една поредица идиотски лозунги от времето на Соца, като: "Всички комунисти - дружно под земята!"... Лозунг от Мини-Перник. Имаше и една: "Всяка кокошка - самолет, всяко пиленце - бомба в борбата срещу капитализма!" А през 80-те, Тошо беше издигнал лозунга за "Насърчаване на самозадоволяването в семейството..." Имаше пред вид селските къщи, където хората да си отглеждали кокошки, свине и пр. добитък, за да посрещат сами хранителните си нужди... До днес зевзеци го подиграват за тая идиотщина...
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
"Имам колега от Радомир, младо момче, 30-тина годишно.
Универсален отговор на телефонно повикване е едно "Еее...", произнесено с интонация в пряка зависимост от важността на отсрещния.
Отне ми към три месеца да разгадая кода."
Универсален отговор на телефонно повикване е едно "Еее...", произнесено с интонация в пряка зависимост от важността на отсрещния.
Отне ми към три месеца да разгадая кода."
Ний тука сички парле ву франсе

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 100 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
пет яну 24, 2025 20:02
-
-
Старт на нови преговори: Какво искат Русия и Украйна и какво дават? (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » вт мар 11, 2025 12:21 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 177 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт мар 11, 2025 12:21
-
-
- 0 Отговори
- 49 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет мар 20, 2025 14:06