ау лоша кака иска да ме биеМи_ми написа:bono написа:Каки има ли смисъл да ти обяснявам защо така бееее тууууМи_ми написа: и там бяхме по-смотаната страна - що така беее тууу да му се не видиКаки трай, че ще се сбиеме вече

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
ау лоша кака иска да ме биеМи_ми написа:bono написа:Каки има ли смисъл да ти обяснявам защо така бееее тууууМи_ми написа: и там бяхме по-смотаната страна - що така беее тууу да му се не видиКаки трай, че ще се сбиеме вече
няма смисълМи_ми написа:Еми то от време на време за профилактика каки
зависи от ситуацията, понякога ни излагате, но важното е да е весело винаги съм се забавлявам на такива случкиМи_ми написа:Еми в този дух каки, тогава чуй това: ако не беше такова поведението на жената в ресторанта нямаше да се забавлявате толкова многоЗа това тук вече знакът се обръща и гореописаното поведение излиза, че е определено положително
![]()
![]()
Е, чак пък излагаме!!!bono написа:зависи от ситуацията, понякога ни излагате, но важното е да е весело винаги съм се забавлявам на такива случкиМи_ми написа:Еми в този дух каки, тогава чуй това: ако не беше такова поведението на жената в ресторанта нямаше да се забавлявате толкова многоЗа това тук вече знакът се обръща и гореописаното поведение излиза, че е определено положително
![]()
![]()