Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Хранилки :lol:

Интересни неща из нета.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Хранилки :lol:

Мнение от Nibelung »

http://forums.data.bg/index.php?s=248ce ... ry15632417

Тема: "Разкрити мистерии с Любослав Иванов от дата.бг"

Здравейте казвам се Любослав Иванов и съм от град Ямбол но през ваканцията може да се каже че съм и от Пловдив, където живеят моите баба и дядо. Но това няма значение!
Регистрирах се тук защото отдавна искам да осаществя своята идея да имам нещо като своя рубрика. Понеже 90% от приателите ми се познаваме само в интернет и дискутираме теми които просто със своите врастници никога не бихме коментирали което ме накара да се изолирам сас всеки изминат ден от тях и да увелича познанствата си в интернет кадето спокойно можем да си обсаждаме темите които интерсуват всеки сериозен човек.
Искам да попитам дали шефа на дата.бг (форума ) ще има нещо против да пускаме теми в които разкривам интересни неща или в които задавам интересни вапроси които да подбудят останалите да се замислят и да вземат участие сас своето мнение. Засега имам само фейсбук сайтче, но ми го блокираха наскоро защото натиснах грешно едно нещо тоест аз го блокирах. казаха ми че това е наи-големия бг форум където може да намеря интересни хора за своите дискусии и разкритиа. Не съм от форумните "торове" (торовете се наричат така защото са тор на потребителите, които нарочно ги заяждат и дразнят така ми обясниха тъй като нямам опит с форумите). моля да ми отговорите възможно наи-бързо за да знам да си тарся ли друг форум където да осъществя своята идеа.
---------------

И следва хранилката:

shelbyss:
Добре дошал!
Аз сам шефа на ДАТА.БГ! Няма проблем стига темите даса в правилниа расдел. Очакваме да раскриеш нмого интересни нешта и да ни провокираш с вапроси!
То си личи, че не си тор! Не търси други места - тук е местото! Това е наи големиа фором в БГ. Тук са наи интересните хора който се интересуват от раскритиа и дискотират много.
оспех!

stickey:
Драга автор,
Ас пише в дата.бг. Дошал пише много - получи репотациа. Пише топре. Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.
Момиче чете форум двадесе четири часа. В
фором пише иаки неща. Момиче чете иаки неща - ти побликуваш.
Моли драга автор, Драга автор, пише мистерия всеки ден.
-------

:lol:
Прочетено: 148 пъти
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Хранилки :lol:

Мнение от Mozo »

Драга автор,
Ас пише в дата.бг. Дошал пише много - получи репотациа. Пише топре. Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.
Момиче чете форум двадесе четири часа. В
фором пише иаки неща. Момиче чете иаки неща - ти побликуваш.
Моли драга автор, Драга автор, пише мистерия всеки ден.
Ахахахаха :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Нова тема Отговори

Върни се в “Развлечения, тъпизми и всякакви подобни”