Продължавам да се намирам в кодово название UFO
" .... На 9 юли, Военновъздушните сили на САЩ и ФБР започват разследване на съобщенията. Три седмици по-късно те правят заключение, че не всички съобщения са измислени или представляват някакъв естествен феномен, някои са наистина необясними. Това води до създаване на проект Знак в края на 1947 и проект Синя книга през 1952 година от Военновъздушните сили на САЩ. "Синя книга" е приключен през 1970, като така се слага край на официалното разследване на НЛО от ВВС."
Проект Знак - може да е код, ама може и да не е
Защо Синя книга , а не Зелена?
Я да отворя уикипедията със списъка на физичните величини и да заместя :
Напрежение U Изменение на потенциалната енергия за единица заряд.
Сила F Действуващата върху обекта външна причина за ускорение.
Ъгъл θ Големина на изменение на посоката в две измерения.
Няма буквата О и замествам по наблюдение и сходство.
Има обаче и обърнато U.
Телесен ъгъл Ω Големина на изменение на посоката в три измерения.
Хехе, ако може да има скок във времето или в други измерения, то тогава кои са извънземните? Променени и видоизменени хора от бъдещето ли, уроди на външен вид от ядрени опити?
Другото което ме притеснява са фантастичните филми, които някак си показват бъдещето и пробива в модернизация и технологии. Някой знае ли, минал ли е вече от там?
Гъливер също е написал за малките и големите хора. Вече има публикувани скелети на огромни хора и на 50 см. човеченца.
Еййййййййй това науките са много интересно нещо.
Сега остава да разгадаем и сънищата, защото те наистина показват код , само трябва да се разузнае този код.
На мен често ми се случва да разбирам , че съня наистина показва.Запомням съня и чакам да видя какво ще се случи.Преди седмица сънувах дядо си. Той ми каза, че тази в която се съмнявам, няма нищо.След няколко дни установих, че тя наистина няма нищо.Но установих че нещо негово е в друг , който въобще не съм предполагала. След тези факти, сънувах как той си отиде с някаква съпруга или жена.Тя беше стройна и млада.
А какво бихте казали за усещането, че има някой до вас, но в същото време сте сами

Това е друга тема, но не съм стигнала до невидимия свят, нямам чак такъв напредък и в тая наука.
Всъщност това си е забавление, и да , аз бих използвала машина та на времето, ако има такава

И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.