Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Как различните зодии приемат, че са умрели?
- Hadji Ivan
- Редовен потребител
- Регистриран: нед ное 09, 2008 11:53
- Контакти:
Овен:
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"
Телец:
След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!
Близнаци:
"Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"
Рак:
"Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."
Лъв:
"Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент..."
Дева:
След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо
й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално
се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.
Везни:
"Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?"
Скорпион:
"Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"
Стрелец:
"Хаха! Баси якото, човек! Издигам се... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните
религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"
Козирог:
Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.
Водолей:
"Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.
Риби:
Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …
Прочетено: 327 пъти
Овен:
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"
Телец:
След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!
Близнаци:
"Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"
Рак:
Лъв:
"Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент..."
Дева:
След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо
й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално
се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.
Везни:
"Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?"
Скорпион:
"Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"
Стрелец:
"Хаха! Баси якото, човек! Издигам се... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните
религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"
Козирог:
Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.
Водолей:
"Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.
Риби:
Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …
Re: Как различните зодии приемат, че са умрели?

- пъстрооката
- VIP
- Регистриран: ср сеп 24, 2008 14:46

Капката дълбае камъка не със сила , а с постоянството си.........
- mitashki1975
- Академик
- Регистриран: ср яну 02, 2008 19:07
Аз въобще не го приемамЛъв:

Ако искаме да променим постъпките в живота си,трябва да променим физическото и психическото си състояние,като го изчистим и преустроим.

Овен:

- gery81
- Пепеляшка
- Регистриран: вт мар 03, 2009 14:09

Когато изглежда ,че няма надежда,
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си неми пука от таз несполука
аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края.
http://vbox7.com/play:c5ae4252
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си неми пука от таз несполука
аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края.
http://vbox7.com/play:c5ae4252
Правилно......Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите...

- hrisito
- Доктор
- Регистриран: пон дек 29, 2008 12:02
Абе 125 години са си доста 

На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, само си пали клада и си гори на нея !

Не знаех, че точно така ще реагирам.Везни:

Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.

Безсмъртни милионери....Козирог:

- videania
- Доктор
- Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45

Hadji Ivan написа:Рак:
Нямам какво да добавя-освен

- dark_angel
- VIP
- Регистриран: нед ное 02, 2008 14:05

Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
- Dart
- Почетен член
- Регистриран: ср дек 17, 2008 17:59
Рак:

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Колко държави са готови да приемат новата платежна система на БРИКС
от Mozo » чет авг 22, 2024 12:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 111 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 22, 2024 12:06
-
-
-
Диво къмпингуване и това лято, вече 5 г. не могат да приемат наредба, която да сложи ред за палатки
от Mozo » вт май 07, 2024 12:56 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 77 Преглеждания
-
Последно мнение от Zeroadhesion
вт май 07, 2024 23:37
-
-
- 7 Отговори
- 174 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
ср яну 15, 2025 10:29
-
-
Омраза и агресия в социалните мрежи: намалява към ромите, расте към сексуално различните
от Mozo » вт дек 03, 2024 13:25 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 180 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 03, 2024 13:26
-
-
-
Пеевски: Няма да позволим да се приемат глупостите на фашистите от "Възраждане"
от Mozo » пет мар 07, 2025 12:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 42 Преглеждания
-