Нашите се осират. Навсякъде по света играта се казва "Кой иска да бъде милионер" и наградата е 1 милион, като въпросите са далеч по-лесни. Нашите мизерници не са промеяли сумата от 100 000 лева от 20 години, като в същото време въпросите са мега трудни. С тези пари нито ще бъдеш богат, нито дори сносен апартамент не можеш да си купиш. Като цяло не мога да ги понасям точно поради тази причина и много ми се иска да има генерален бойкот и нито един човек да не ги гледа. Другата причина е, че задават по пет въпроса на предаване и могат да ти изкарат нервите от бавене и плещене на тъпотии.
А въпросът е формулиран така, за да не може някой бързопръст да провери в нета. И като обединиш двама почти съименници = без отговор (или на късмет, да, "го"-то е най-близо). Но пък ако беше го популяризирал аз щях да го знам за обща култура, кога бях запален по шаха. Пък и се канех да уча го-то, но се запалих по древните разновидности на шаха и .... Пък сега съм гола вода във всичко (и бридж даже).
И аз почти не го гледам, ама сега беше на него и се заслушах, и проверих. И ще го бойкотирам вече (нищо че ги гледам "с превъртане").
В допълнение само - любимец ми беше навремето Карл Шлехтер . И би трябвало да знам едно-друго за противниците, ама "се оказа" че не знам.
А "моя човек" го имаше в някое куиз шоу, ама не помня кое беше.
В наши дни универсалната смазка WD-40 изглежда се използва за почти всичко - от почистване на ръждата от ядрени ракети до обезмасляване на скърцащите...