Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Автошкола на добра цена в София
-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
Автошкола на добра цена в София
Здравейте, от доста време се каня да запиша шофьорски курс , обаче тъй като никои от семейството ми няма нито кола нито книжка и затова малко съм объркан защото нямам никаква представа как се минава цялата процедура . За това първо преди да ми препоръчате автошкола моля ако може в най общи детайли да ми обясните как се взима книжка и къде се учи теорията там където е школата ли или пък индивидуално с учебник и помагала ?
Иначе аз от обща култура се опитах да по прочета някой неща за този занаят и така от любопитство започнах преди време да чета и решавам листовки за кормуване и даже си купих Интерактивно учебно помагалото Зебра така без много опит посредством логиката стигнах 45 % успеваемост в отговорите , което мисля за човек който никога не се е занимавал с това е добро постижение.
Сега обаче искам сериозно да изкарам книжка и за това имам нужда от съвети , освен това искам да знам каква е разликата в различните автошколи защо има такива който предлагат услугата за 350 лв за категория Б и други които предлагат за същата категория но за 500.- че даже и 600 лв съм виждал защо има такава разлика в цените ? И кой е най- добрият вариант който хем да не е много скъп хем да е с прилични условия за цена около 400 лв примерно.
Прочетено: 9583 пъти
Иначе аз от обща култура се опитах да по прочета някой неща за този занаят и така от любопитство започнах преди време да чета и решавам листовки за кормуване и даже си купих Интерактивно учебно помагалото Зебра така без много опит посредством логиката стигнах 45 % успеваемост в отговорите , което мисля за човек който никога не се е занимавал с това е добро постижение.
Сега обаче искам сериозно да изкарам книжка и за това имам нужда от съвети , освен това искам да знам каква е разликата в различните автошколи защо има такива който предлагат услугата за 350 лв за категория Б и други които предлагат за същата категория но за 500.- че даже и 600 лв съм виждал защо има такава разлика в цените ? И кой е най- добрият вариант който хем да не е много скъп хем да е с прилични условия за цена около 400 лв примерно.
Човек е мярката за всички неща.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Автошкола на добра цена в София
Разликите в цените се основават най-вероятно на базата и на автомобилите, на които се провежда обчунието. Теоретичната част се извършва в сградата на школата или в предвидена за целта друга такава или помещение. За под 500 лева е малко несериозно да се говори за подобен курс, представям си какво ще е качеството. когато се обаждаш на дадена автошкола, просто попитай къде се провеждат занятията по теоретична част и те ще ти отговорят. Школа не мога да препоръчам, че съм изкарал книжка доста отдавна, а и не бях в автошкола, а в донаборна такава

Офтопик:

- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
Моето дете изкара шофьорския курс септември месец миналата година - информацията ми е "топла"
и такаааа: Разликата в цените идва от там, че много автошколи обявяват първоначалната такса, а после започват да ти съобщават какво още трябва да доплатиш и те поставят пред свършен факт, което смятам, че не е коректно. Приготви си първоначално 650 лева, като имаш предвид, че в тези пари ще ти влиза самото кормуване, което е 25 часа и таксата пред ДАИ за изпит. Отделно имаш такса задължителна за БЧК /Български Червен Кръст/ - ако не се лъжа беше 70 лева - един цял ден имаш лекции в БЧК и ти издават сертификат. Ако те скъсат на листовките плащаш наново, ако те скъсат на кормуването - пак така. Отиваш в някоя автошкола и разпитваш най-подробно какво ти влиза в посочената от тях цена и какво допълнително ще трябва да си плащаш. Успех! 

Последна промяна от Ми_ми на пон юли 06, 2015 13:14, променено общо 1 път.
" Заговори, че да те видя." - Сократ
-
- Ветеран
Добре , а задължително ли е присъствието на всички лекции и за други неща освен за БЧК плаща ли се и колко ?
И примерно тая автошкола добра ли , гледам че я хвалят много
http://vasilevi.com/
И освен това ако ме скъсат на кормуването трябва да платя пак 650 лв така ли ?
И примерно тая автошкола добра ли , гледам че я хвалят много
http://vasilevi.com/
И освен това ако ме скъсат на кормуването трябва да платя пак 650 лв така ли ?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Не, повторният изпит май е 60 лева. А това дали е задължително присъствието - то си е за теб. Тях не ги интересуват, ти няма да научиш нищо и теб ще те късат на листовките 

-
- Ветеран
Значи по добре да ходя на всички лекции , а някакви учебници има ли или се чете от Интернет
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Най-добре си ходѝ там, внимавай и учѝ. Може и да си купиш един примерен сборник от листовки и да ги научиш наузист. Става за два-три дни. При нас допустимият праг беше 2 грешки, аз ги взех с нула, а бяха доста по-сложни отсега, така че няма какво да се плашиш, просто трябва да седнеш и да понаучиш това-онова. Виж какви глупендери вземат книжка, та ти ли няма 

Офтопик:
-
- Ветеран
Аз няма намерение да давам подкупи и затова първо ще направя кратко проучване по различните сайтове за автошколи и тогава ще ви споделя различните предложения , ще ги напиша и с ваша помощ се надявам да избера най добрата оферта.
Автошкола Василеви е добра школа, имам приятели които са карали курсове там, а и такива на които са възстановявани точки, ползват фолксвагени за кормуване. Базирани са в Надежда и по принцип теорията минава в техни помещения. Необходимите учебници са комплект листовки и закон и правилник за движение по пътищата. листовките ги има и в електронен вариант, нали все пак изпита вече на таблети се минава.
Първо минаваш вътрешен изпит листовки, после листовки пред ДАИ, караш си курсовете, минаваш пред ДАИ на изпит, ако те скъсат 60лв за повторен изпит и ако не се лъжа 2 часа кормуване задължително се плащат та отива около 120лв повторния изпит. БЧК курса си отделно и 70 кинта, ще трябва и медицинско да си извадиш което важи 6 месеца и мисля че струва 20 лв за кат.В
Първо минаваш вътрешен изпит листовки, после листовки пред ДАИ, караш си курсовете, минаваш пред ДАИ на изпит, ако те скъсат 60лв за повторен изпит и ако не се лъжа 2 часа кормуване задължително се плащат та отива около 120лв повторния изпит. БЧК курса си отделно и 70 кинта, ще трябва и медицинско да си извадиш което важи 6 месеца и мисля че струва 20 лв за кат.В
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Ветеран
Благодаря Монтоя , щом имаш познати и казваш че са доволни , това звучи по добре ,
а какви съм и помещенията за обучението като класни стай ли ?
И още нещо значи в най - добрия вариант ако не ме скъсат никъде ( говорим за Василеви )
целият курс трябва да ми излезе 600 лв - теория и практика + 60 лв за изпит пред ДАЙ + 70 лв за БЧК + 20 лв за медицинско общо 770 лв така ли , ако бъркам цифрите коригирай ме
а какви съм и помещенията за обучението като класни стай ли ?
И още нещо значи в най - добрия вариант ако не ме скъсат никъде ( говорим за Василеви )
целият курс трябва да ми излезе 600 лв - теория и практика + 60 лв за изпит пред ДАЙ + 70 лв за БЧК + 20 лв за медицинско общо 770 лв така ли , ако бъркам цифрите коригирай ме
Ами в общи линии това са сметките. Не зная какви са им стаите, но е голяма школа и би трябвало да е нещо по модерно, не някакви забутани не боядисвани 20 години стаи.
Доста им е пълна информацията и на сайта, това което пише за кат.Б е това което си и писахме в предишните мнения.
В цената влиза това, добавяш изпита, БЧК медицинско и в последствие издаването на свидетелството
Гледам и в Люлин 10 имат база ако ти е по близко от Надежда 3.
Доста им е пълна информацията и на сайта, това което пише за кат.Б е това което си и писахме в предишните мнения.
В цената влиза това, добавяш изпита, БЧК медицинско и в последствие издаването на свидетелството

Въпреки всичко има предвид, че моите впечатления са от приятели и познати от vwclub.bg а не лични, та си мисля че едно обаждане по телефона или лично посещение не биха били излишни.BGN600
40 часа теоретична подготовка
31 часа практическа подготовка
Всички необходими учебни материали
Провеждането на вътрешните изпити по теория, независимо от броя на явяванията
Провеждане на междинен изпит по практика
Провеждането на вътрешните изпити по практика, независимо от броя на явяванията
Гледам и в Люлин 10 имат база ако ти е по близко от Надежда 3.
AsusVivoBook17
-
- Ветеран
Да, да задължително ще ида да проверя просто искам да се ориентирам къде е най добре
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
Да, съжалявам - просто съм се отплеснала. Благодаря за корекцията, Радоrado84 написа:Офтопик:

" Заговори, че да те видя." - Сократ
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 17 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 12:57
-
-
Коя е държавата с най-добра пенсионна система в света?
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:27 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:06
-
-
- 3 Отговори
- 118 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
пон юни 24, 2024 11:16