Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Автошкола на добра цена в София
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Автошкола на добра цена в София
И да питаш. Никой нищо няма да ти каже, ако ги попиташ за вътрешните правила. Ние тях няма откъде да ги знаем 
Прочетено: 9710 пъти

-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
Само да попитам реших вече всички 34 листовки от примерните тестове на на Зебрата , интересуваме въпросите които могат да се паднат на теоретичния изпит пред ДАИ същите като тези в листовкит ли са или има и други които ги няма в зебрата ? В смисъл ако съм се научил да отговарям правилно на всички 45 въпроса от всички 34 листовки това означава ли че ще мина изпита
0
0
Човек е мярката за всички неща.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Въпросите са същите, просто може да са в разбърканвид и различна последователност, но ти си се научил вече да мислиш и това не е никакъв проблем 

-
- Ветеран
Питам защото има някои листовки дето правя по 2 наказателни точки , ама има някои дето правя по 15 и съм си ги отбелязал тези въпроси дето редовно ги бъркам да ги науча , за за може да сведа грешките до минимум , обаче има може би около 10 въпроса може и да са повече във всички листовки на Зебрата които според мен имат грешка във верните отговори посочени в контролните листи и за това се чудя как да ги разпозная тези техните грешки
Ще трябва да ви снимам тия съмнителните въпроси и да ви питам вас какво е вашето мнение за верните отговори

Ще трябва да ви снимам тия съмнителните въпроси и да ви питам вас какво е вашето мнение за верните отговори
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Тези въпроси се обсъждат с преподавателите, те затова са там, а и могат да ти дадат най-добрия отговор 

-
- Ветеран
Много се затруднявам с един , два въпроса дето ги пишат под различни формулировки в тия тъпи листовки
1. когато съм на регулирано кръстовище със светофар и при разрешават сигнал и за мен и за трамвая кой е с предимство
2 .Трябва ли да спра на знак стоп или на стоп линия на кръстовище при зелен сигнал на светофара
3. Разрешено ли е изпреварване на автомобил когато се намира на три лентов път в населено място с две ленти за движение напред и една за насрещно , та разрешено ли е да се изпреварва в средната лента когато над нея е поставена разрешителна стрелка тип светофар
4 - Каква е разликата между покрит товар и укрепен товар
И само не ми казвайте да ходя да питам в автошколата там вече пътека направих и просто ме е срам да ходя за всяко нещо нали тук е форум и за това хората пишат
1. когато съм на регулирано кръстовище със светофар и при разрешават сигнал и за мен и за трамвая кой е с предимство

2 .Трябва ли да спра на знак стоп или на стоп линия на кръстовище при зелен сигнал на светофара
3. Разрешено ли е изпреварване на автомобил когато се намира на три лентов път в населено място с две ленти за движение напред и една за насрещно , та разрешено ли е да се изпреварва в средната лента когато над нея е поставена разрешителна стрелка тип светофар
И само не ми казвайте да ходя да питам в автошколата там вече пътека направих и просто ме е срам да ходя за всяко нещо нали тук е форум и за това хората пишат

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Васил Антонов написа:Много се затруднявам с един , два въпроса дето ги пишат под различни формулировки в тия тъпи листовки
1. когато съм на регулирано кръстовище със светофар и при разрешават сигнал и за мен и за трамвая кой е с предимство![]()
1. Трамваят.
2. При работещ светофар не се съобразяваш със знаците.
3. Не ми е ясно, но мисля, че може.
4. Укрепен товар е, когато товара е вързан към мпс-то с крепителни колани/ластици/въжета/планки/скоби и пр. укрепващ инвентар, а покрит си е само покрит с бризент, примерно. http://www.rta.government.bg/images/Ima ... ctema3.htm
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
-
- Ветеран
Аз ти казах да не скачаш директно на листовките, а първо да научиш закона и правилника! Отговорите на тези въпроси ги има там.
Първия въпрос е в главата разположение на релсовите и нерелсовите ППС на платното за движение, там се разбира че трамвая винаги е с предимство при еднакви други условия.
Втория въпрос дори и аз го писах на една от предните страници за иерархията на пътната сигнализация, на първо място е регулировчик, свтофари, пътни знаци, маркировка и накрая липсата на такава.
Щом стрелката е разрешителна изпреварването е разрешено, ако е забранителна не.
За товарите Льо е казал
Първия въпрос е в главата разположение на релсовите и нерелсовите ППС на платното за движение, там се разбира че трамвая винаги е с предимство при еднакви други условия.
Втория въпрос дори и аз го писах на една от предните страници за иерархията на пътната сигнализация, на първо място е регулировчик, свтофари, пътни знаци, маркировка и накрая липсата на такава.
Щом стрелката е разрешителна изпреварването е разрешено, ако е забранителна не.
За товарите Льо е казал
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Ветеран
Да така е само дето не мога да науча тия шибани категории МПС и все не ми достигат по - няколко точки за да мога да мина шибаните листовки ,
Моля
ако знаете някакъв лесен начин за запаметяване на цялата тази поредица от числа кажете как да го направя защото имам чувството че никога няма да ги науча
Седя над учебника прочитам 10 пъти темата подред и след един 1 час всичко е бланк все едно нищо не съм чел . Аз верно не бих претендирал че съм от най- умните , но мисля че съм средно интелигентен човек , но това специално не мога да го науча и това е
Не става нито да го зубриш , нито да го търсил логика въобще УЖАС 
Моля

Седя над учебника прочитам 10 пъти темата подред и след един 1 час всичко е бланк все едно нищо не съм чел . Аз верно не бих претендирал че съм от най- умните , но мисля че съм средно интелигентен човек , но това специално не мога да го науча и това е

- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Излагаш се Васко,
жената научи правилника за движение само докато я возя
Стегни се малко
Има две-три основни правила, а останалото е да гледаш и изпълняваш.
Това е като да инсталираш програма, тя подава, а ти насочваш и изпълняваш. Така е и с шофирането, знаците подават, а ти насочваш автомобила и изпълняваш. 

Стегни се малко

Има две-три основни правила, а останалото е да гледаш и изпълняваш.

-
- Ветеран
Принципно си прав Янку ама като седнеш зад волана , а аз още не мога да мина теорията и точно заради Категория Мпс , не ме депресирай допълнително че аз и без друго вече съм се смахнал от четене на листовки има по- зле и от мен аз като започнах в школата в началото на септември имаше един дето се влачеше на теорията от май е вярно беше пред пенсионна възраст, ама пък висшист . Това не ме успокоява ама се надявам просто на малко късмет освен на знания защото освен всичко друго трябва и късмет .
- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Късмет трябва на друго място, но не и тук
Тук трябват знания, защото седнеш ли веднъж зад волана, от твоите знания ще зависи живота на хората в автомобилите и по тротоарите около теб. 
Така че чети бавно и внимателно. Гледай да хванеш последователността.

Така че чети бавно и внимателно. Гледай да хванеш последователността.
-
- Ветеран
Напълно съм съгласен че това е много отговорно нещо и трябват знания аз и за това съм решил да науча правилата , а не да ида ида и да си купя книжка и да стана потенциален убиец на пътя , но за късмета исках да кажа да ми се паднат не толкова гадни въпроси на листовките , защото миналия път като се явявах в Интернет и на хартиените примерни листовки решавах всичко над 87 т , а като се явих пред ДАИ 83 два въпроса кофти от по 3 т. общо 6 и изгорях , така че просто дори да имаш знания ако нямаш и поне малко шанс може да се провалиш . Всичко това е за теорията за практиката трябват знания и умения
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 21 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 12:57
-
-
Коя е държавата с най-добра пенсионна система в света?
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:27 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:06
-
-
- 0 Отговори
- 51 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 04, 2025 12:26