Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автошкола на добра цена в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Автошкола на добра цена в София

Мнение от Mozo »

И да питаш. Никой нищо няма да ти каже, ако ги попиташ за вътрешните правила. Ние тях няма откъде да ги знаем :)
Прочетено: 9710 пъти
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Мнение от Васил Антонов »

Само да попитам реших вече всички 34 листовки от примерните тестове на на Зебрата , интересуваме въпросите които могат да се паднат на теоретичния изпит пред ДАИ същите като тези в листовкит ли са или има и други които ги няма в зебрата ? В смисъл ако съм се научил да отговарям правилно на всички 45 въпроса от всички 34 листовки това означава ли че ще мина изпита
0
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Въпросите са същите, просто може да са в разбърканвид и различна последователност, но ти си се научил вече да мислиш и това не е никакъв проблем :thumbright:
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Питам защото има някои листовки дето правя по 2 наказателни точки , ама има някои дето правя по 15 и съм си ги отбелязал тези въпроси дето редовно ги бъркам да ги науча , за за може да сведа грешките до минимум , обаче има може би около 10 въпроса може и да са повече във всички листовки на Зебрата които според мен имат грешка във верните отговори посочени в контролните листи и за това се чудя как да ги разпозная тези техните грешки :-k

Ще трябва да ви снимам тия съмнителните въпроси и да ви питам вас какво е вашето мнение за верните отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Тези въпроси се обсъждат с преподавателите, те затова са там, а и могат да ти дадат най-добрия отговор :)
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Много се затруднявам с един , два въпроса дето ги пишат под различни формулировки в тия тъпи листовки

1. когато съм на регулирано кръстовище със светофар и при разрешават сигнал и за мен и за трамвая кой е с предимство :?:

2 .Трябва ли да спра на знак стоп или на стоп линия на кръстовище при зелен сигнал на светофара

3. Разрешено ли е изпреварване на автомобил когато се намира на три лентов път в населено място с две ленти за движение напред и една за насрещно , та разрешено ли е да се изпреварва в средната лента когато над нея е поставена разрешителна стрелка тип светофар

4 - Каква е разликата между покрит товар и укрепен товар

И само не ми казвайте да ходя да питам в автошколата там вече пътека направих и просто ме е срам да ходя за всяко нещо нали тук е форум и за това хората пишат :???:
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Васил Антонов написа:Много се затруднявам с един , два въпроса дето ги пишат под различни формулировки в тия тъпи листовки

1. когато съм на регулирано кръстовище със светофар и при разрешават сигнал и за мен и за трамвая кой е с предимство :?:

2 .Трябва ли да спра на знак стоп или на стоп линия на кръстовище при зелен сигнал на светофара

3. Разрешено ли е изпреварване на автомобил когато се намира на три лентов път в населено място с две ленти за движение напред и една за насрещно , та разрешено ли е да се изпреварва в средната лента когато над нея е поставена разрешителна стрелка тип светофар

4 - Каква е разликата между покрит товар и укрепен товар

И само не ми казвайте да ходя да питам в автошколата там вече пътека направих и просто ме е срам да ходя за всяко нещо нали тук е форум и за това хората пишат :???:

1. Трамваят.
2. При работещ светофар не се съобразяваш със знаците.
3. Не ми е ясно, но мисля, че може.
4. Укрепен товар е, когато товара е вързан към мпс-то с крепителни колани/ластици/въжета/планки/скоби и пр. укрепващ инвентар, а покрит си е само покрит с бризент, примерно. http://www.rta.government.bg/images/Ima ... ctema3.htm
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

благодаря Льо
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Аз ти казах да не скачаш директно на листовките, а първо да научиш закона и правилника! Отговорите на тези въпроси ги има там.
Първия въпрос е в главата разположение на релсовите и нерелсовите ППС на платното за движение, там се разбира че трамвая винаги е с предимство при еднакви други условия.
Втория въпрос дори и аз го писах на една от предните страници за иерархията на пътната сигнализация, на първо място е регулировчик, свтофари, пътни знаци, маркировка и накрая липсата на такава.
Щом стрелката е разрешителна изпреварването е разрешено, ако е забранителна не.
За товарите Льо е казал
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Да така е само дето не мога да науча тия шибани категории МПС и все не ми достигат по - няколко точки за да мога да мина шибаните листовки ,

Моля :pray: ако знаете някакъв лесен начин за запаметяване на цялата тази поредица от числа кажете как да го направя защото имам чувството че никога няма да ги науча :???:

Седя над учебника прочитам 10 пъти темата подред и след един 1 час всичко е бланк все едно нищо не съм чел . Аз верно не бих претендирал че съм от най- умните , но мисля че съм средно интелигентен човек , но това специално не мога да го науча и това е :banghead: Не става нито да го зубриш , нито да го търсил логика въобще УЖАС :banghead:
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

Излагаш се Васко, :punish: жената научи правилника за движение само докато я возя :sick:
Стегни се малко :уча:
Има две-три основни правила, а останалото е да гледаш и изпълняваш.
:evil3: Това е като да инсталираш програма, тя подава, а ти насочваш и изпълняваш. Така е и с шофирането, знаците подават, а ти насочваш автомобила и изпълняваш. smst
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Принципно си прав Янку ама като седнеш зад волана , а аз още не мога да мина теорията и точно заради Категория Мпс , не ме депресирай допълнително че аз и без друго вече съм се смахнал от четене на листовки има по- зле и от мен аз като започнах в школата в началото на септември имаше един дето се влачеше на теорията от май е вярно беше пред пенсионна възраст, ама пък висшист . Това не ме успокоява ама се надявам просто на малко късмет освен на знания защото освен всичко друго трябва и късмет .
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

Късмет трябва на друго място, но не и тук :sick:
:evil3: Тук трябват знания, защото седнеш ли веднъж зад волана, от твоите знания ще зависи живота на хората в автомобилите и по тротоарите около теб. :evil3:
Така че чети бавно и внимателно. Гледай да хванеш последователността.
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Напълно съм съгласен че това е много отговорно нещо и трябват знания аз и за това съм решил да науча правилата , а не да ида ида и да си купя книжка и да стана потенциален убиец на пътя , но за късмета исках да кажа да ми се паднат не толкова гадни въпроси на листовките , защото миналия път като се явявах в Интернет и на хартиените примерни листовки решавах всичко над 87 т , а като се явих пред ДАИ 83 два въпроса кофти от по 3 т. общо 6 и изгорях , така че просто дори да имаш знания ако нямаш и поне малко шанс може да се провалиш . Всичко това е за теорията за практиката трябват знания и умения
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ще стане, нема се косиш :thumbright:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми