Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автошкола на добра цена в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Re: Автошкола на добра цена в София

Мнение от шони »

Точно! :съгласен:
Прочетено: 9591 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И тая тапицерия каквато и да е няма ама абсолютно нищо общо с безопасността при обръщане и катастрофа, няма как да те запазят 5мм дунапрен :headbang:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Абе, Монти, кво разбираш ти, бре :lol:
Там де двама рендособственици си говорят, що се навираш :p
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Грозно, като в купе на БДЖ :evil4: :evil4: :evil4: :p
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Мнение от Васил Антонов »

Понеже отдавна не съм задавал някой тъп въпрос по темата та да регистрирам активност :toothy10:

1. като като съм на кръстовище в дясната лента и ще завивам на дясно и светофара е със стрелки само за на дясно , като светне зелено само мене ли ме пуска или и тия от другата страна - насрещните ?

2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?

3. Като лоста е на 3-та предавка и искам да го дам на втора , трябва ли да го връщам винаги в средата на нулата или просто го местя от 3- та на 2- ра ?

Отдавна не съм ходил на кормуване и забравям някои неща.
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Васил Антонов написа:1. като като съм на кръстовище в дясната лента и ще завивам на дясно и светофара е със стрелки само за на дясно , като светне зелено само мене ли ме пуска или и тия от другата страна - насрещните ?
Зависи как е организирано кръстовището, може и да пуска насрещните, може и да не ги пуска, обикновено пуска отсреща тези които са за направо и на дясно, дори и да пуска завиващите на ляво, ти като завиващ на дясно си с предимство пред тях.
Васил Антонов написа:2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?
Можеш, зависи обаче от скоростта на колата и оборотите на двигателя. Ако си на 3-та с 40-50 км/ч пак можеш да вкараш първа, обаче има вероятност да счупиш колата, я скоростна кутия, я съединител.
Васил Антонов написа:3. Като лоста е на 3-та предавка и искам да го дам на втора , трябва ли да го връщам винаги в средата на нулата или просто го местя от 3- та на 2- ра ?
Ами той лоста си минава през нулевото положение така или иначе
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

Васил Антонов написа:2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?
Никакъв шанс да вкараш 1-ва скорост когато колата е в движение и със скорост над 10 км/ч.
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

yanku написа:
Никакъв шанс да вкараш 1-ва скорост когато колата е в движение и със скорост над 10 км/ч.
Брейии, вкарвал съм първа от пета с над 120км/ч и то няколко пъти в рамките на стотина километра. Оцеля, деа и Типото, добре че съм бърз в краката :lol: От друга страна, Галанто дорде не спре, никъв шанс за първа, хем се пробвах няколко/100 пъти докато свикна, щото предишните ми коли си влизаше при пълзене и дерт хич.
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Мнение от yanku »

Льо написа:
yanku написа:
Брейии, вкарвал съм първа от пета с над 120км/ч и то няколко пъти в рамките на стотина километра. Оцеля, деа и Типото, добре че съм бърз в краката :lol: От друга страна, Галанто дорде не спре, никъв шанс за първа.
Значи си мнооо корав в ръцете и не си знаеш силата :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Не е точно така, просто имаше някакъв дерт и вместо в трета влизаше в пета :) Тръпката е бясна, оборотите са ... нема такива обороти :booty: муцуната забива, абе да не ти се случва :lol:
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Аз за най - сигурно поне 1-2 г повече от 3- та нямам за къде да давам щото и без туй извън софийско немам де да одим , даже си мие най- лесно на първа и на втора , ако можеше , ама трябва и трета уви, пълзя като костенурка но пък по добре бавно и сигурно отколкото бързо и в спешното отделение на Пирогов . Докато не придобия достатъчно увереност няма да правя никакви експерименти със скоростта или каквото и да е друго, не че след това ще фуча като пилот от Формула 1 из улиците напротив аз съм обичам да пътувам спокойно , а не да съм на ръба на разрешената скорост.
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Офтопик:
Не знам как ще правите ъпгрейда, но мненията от тази тема трябва да ги запазите някак :toothy10:
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Къв ъпбгрейд бе при мен при ме излиза само текст черно на бяло без никакви снимки и даже много трудно се ориентирам , явно има някакъв проблем
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Васил Антонов написа:Аз за най - сигурно поне 1-2 г повече от 3- та нямам за къде да давам щото и без туй извън софийско немам де да одим , даже си мие най- лесно на първа и на втора , ако можеше , ама трябва и трета уви, пълзя като костенурка но пък по добре бавно и сигурно отколкото бързо и в спешното отделение на Пирогов . Докато не придобия достатъчно увереност няма да правя никакви експерименти със скоростта или каквото и да е друго, не че след това ще фуча като пилот от Формула 1 из улиците напротив аз съм обичам да пътувам спокойно , а не да съм на ръба на разрешената скорост.
Що ще мъчиш колата, бре??? Държиш оборотите в 2000 и която скорост се падне, като на първа само се потегля, на втора се пълзи или се изнасяш от кръстовището като баба Яга, трета ... само изпреварвам на нея, четвърта е градската скорост, а пета и шеста извънградските. Ко толкова сложно.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”