Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Автошкола на добра цена в София
Re: Автошкола на добра цена в София
Точно! 
Прочетено: 9591 пъти

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
И тая тапицерия каквато и да е няма ама абсолютно нищо общо с безопасността при обръщане и катастрофа, няма как да те запазят 5мм дунапрен

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Абе, Монти, кво разбираш ти, бре
Там де двама рендособственици си говорят, що се навираш

Там де двама рендособственици си говорят, що се навираш

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
Понеже отдавна не съм задавал някой тъп въпрос по темата та да регистрирам активност
1. като като съм на кръстовище в дясната лента и ще завивам на дясно и светофара е със стрелки само за на дясно , като светне зелено само мене ли ме пуска или и тия от другата страна - насрещните ?
2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?
3. Като лоста е на 3-та предавка и искам да го дам на втора , трябва ли да го връщам винаги в средата на нулата или просто го местя от 3- та на 2- ра ?
Отдавна не съм ходил на кормуване и забравям някои неща.

1. като като съм на кръстовище в дясната лента и ще завивам на дясно и светофара е със стрелки само за на дясно , като светне зелено само мене ли ме пуска или и тия от другата страна - насрещните ?
2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?
3. Като лоста е на 3-та предавка и искам да го дам на втора , трябва ли да го връщам винаги в средата на нулата или просто го местя от 3- та на 2- ра ?
Отдавна не съм ходил на кормуване и забравям някои неща.
Човек е мярката за всички неща.
Зависи как е организирано кръстовището, може и да пуска насрещните, може и да не ги пуска, обикновено пуска отсреща тези които са за направо и на дясно, дори и да пуска завиващите на ляво, ти като завиващ на дясно си с предимство пред тях.Васил Антонов написа:1. като като съм на кръстовище в дясната лента и ще завивам на дясно и светофара е със стрелки само за на дясно , като светне зелено само мене ли ме пуска или и тия от другата страна - насрещните ?
Можеш, зависи обаче от скоростта на колата и оборотите на двигателя. Ако си на 3-та с 40-50 км/ч пак можеш да вкараш първа, обаче има вероятност да счупиш колата, я скоростна кутия, я съединител.Васил Антонов написа:2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?
Ами той лоста си минава през нулевото положение така или иначеВасил Антонов написа:3. Като лоста е на 3-та предавка и искам да го дам на втора , трябва ли да го връщам винаги в средата на нулата или просто го местя от 3- та на 2- ра ?
AsusVivoBook17
- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Никакъв шанс да вкараш 1-ва скорост когато колата е в движение и със скорост над 10 км/ч.Васил Антонов написа:2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?
- Льо
- Луд за връзване
Брейии, вкарвал съм първа от пета с над 120км/ч и то няколко пъти в рамките на стотина километра. Оцеля, деа и Типото, добре че съм бърз в кракатаyanku написа:Никакъв шанс да вкараш 1-ва скорост когато колата е в движение и със скорост над 10 км/ч.Васил Антонов написа:2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?

- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Значи си мнооо корав в ръцете и не си знаеш силатаЛьо написа:Брейии, вкарвал съм първа от пета с над 120км/ч и то няколко пъти в рамките на стотина километра. Оцеля, деа и Типото, добре че съм бърз в кракатаyanku написа:Никакъв шанс да вкараш 1-ва скорост когато колата е в движение и със скорост над 10 км/ч.Васил Антонов написа:2. Като дам скоростния лост на 3 предавка и искам да върна първа , мога ли да го направя направо без да давам на втора или ще ми изгасне двигателя ?От друга страна, Галанто дорде не спре, никъв шанс за първа.

- Льо
- Луд за връзване
Не е точно така, просто имаше някакъв дерт и вместо в трета влизаше в пета
Тръпката е бясна, оборотите са ... нема такива обороти
муцуната забива, абе да не ти се случва 

-
- Ветеран
Аз за най - сигурно поне 1-2 г повече от 3- та нямам за къде да давам щото и без туй извън софийско немам де да одим , даже си мие най- лесно на първа и на втора , ако можеше , ама трябва и трета уви, пълзя като костенурка но пък по добре бавно и сигурно отколкото бързо и в спешното отделение на Пирогов . Докато не придобия достатъчно увереност няма да правя никакви експерименти със скоростта или каквото и да е друго, не че след това ще фуча като пилот от Формула 1 из улиците напротив аз съм обичам да пътувам спокойно , а не да съм на ръба на разрешената скорост.
Офтопик:
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
- Ветеран
Къв ъпбгрейд бе при мен при ме излиза само текст черно на бяло без никакви снимки и даже много трудно се ориентирам , явно има някакъв проблем
- Льо
- Луд за връзване
Що ще мъчиш колата, бре??? Държиш оборотите в 2000 и която скорост се падне, като на първа само се потегля, на втора се пълзи или се изнасяш от кръстовището като баба Яга, трета ... само изпреварвам на нея, четвърта е градската скорост, а пета и шеста извънградските. Ко толкова сложно.Васил Антонов написа:Аз за най - сигурно поне 1-2 г повече от 3- та нямам за къде да давам щото и без туй извън софийско немам де да одим , даже си мие най- лесно на първа и на втора , ако можеше , ама трябва и трета уви, пълзя като костенурка но пък по добре бавно и сигурно отколкото бързо и в спешното отделение на Пирогов . Докато не придобия достатъчно увереност няма да правя никакви експерименти със скоростта или каквото и да е друго, не че след това ще фуча като пилот от Формула 1 из улиците напротив аз съм обичам да пътувам спокойно , а не да съм на ръба на разрешената скорост.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 21 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 12:57
-
-
Коя е държавата с най-добра пенсионна система в света?
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:27 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:06
-
-
- 3 Отговори
- 118 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
пон юни 24, 2024 11:16