Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Автошкола на добра цена в София
Re: Автошкола на добра цена в София
Той понеже ще му е за първи път, значи любителска, а и за професионална не става само при личния лекар, трябва да мине комисия с медицинското
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
И психо тест
Не ме подсещай, че ме скъсаха първия път на психото

-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
в какъв смисъл за професионално и любителско , с тая тая книжка категория Б няма ли да мога ( един ден ако закъсам) да я ползвам за карам такси примерно и каква е тая комисия ЛКК ли
Човек е мярката за всички неща.
-
- Ветеран
в смисъл да задам въпроса по просто , ако искам примерно да стана шофьор на такси , ще трябва ли да се явявам на нов курс , за нова категория
Не, такси се кара с категория Б, има курсове разни обаче и още куп документи докато ти издадат лиценз за такси, но се изкарват лесно.
Професионална категория са С, Д, Е, там се изисква психо тест с едни машинки с лампички, бутони, педали и звуци, доста интересна де, изискват се и курс за професионална компетентност, адр, електронна карта ли беше каква ли и книжката се сменява вече на 5 години, докато кат Б си остана смяната на 10 години.
В общи линии ако искаш да станеш "тираджия" след хилядата лева за книжка кат Е приготвяш още 2к за документи без които не можеш да караш, ама това за теб се отнася чак след определено време 2-3 години е нужен стаж с Б категория за да се явиш на изпит за С
Професионална категория са С, Д, Е, там се изисква психо тест с едни машинки с лампички, бутони, педали и звуци, доста интересна де, изискват се и курс за професионална компетентност, адр, електронна карта ли беше каква ли и книжката се сменява вече на 5 години, докато кат Б си остана смяната на 10 години.
В общи линии ако искаш да станеш "тираджия" след хилядата лева за книжка кат Е приготвяш още 2к за документи без които не можеш да караш, ама това за теб се отнася чак след определено време 2-3 години е нужен стаж с Б категория за да се явиш на изпит за С
AsusVivoBook17
-
- Ветеран
Ок , а за медицинското значи да не бързам сега да го вадя , може да го извадя като наближи време за изпитите така ли
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Ще ти обяснят всичко в школата, нищо няма да пропуснеш, не се притеснявай 

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Mozo написа:И психо тест![]()
![]()
Не ме подсещай, че ме скъсаха първия път на психото
![]()
![]()

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Ема аз като ти казвам, че винаги си казвам каквото е, ти си мислиш, че се хваля, просто това е истината, какво да направя

-
- Ветеран
Абе почнах от понеделник курсове в тая школа Василеви условията са много добри и преподавателят е свестен човек , но материята е твърде много и ми се струва напълно невъзможно за 40 часа да се научи всичко особенно в раздел устройство на автомобила там съм пълна нула нищо ма нищо не разбрах , десет пъти четох урока и 3д видео анимации гледах как работи двигателя , но просто да ме убиеш нищо немога да ти кажа пълна нула съм
Ще ме скъсат и аз си го знам просто нищо не разбирам от механика , а устройството на автомобила е почти изцяло механика , другото което ме тормози извън устройството прекалено много са числата и цифрите имат различно значение и най- вече кръстовищата регулирано , нерегулирано , къде имаш предимство , къде не,
ляв завой това ми е пълна Тера Инкогнита
Имам чувството че никога няма да запомня правилата , кажете ако имате някакви рецепти за по лесно запаметяване , защо изядох учебника с кориците от четене и пак някои неща въобще не ги разбирам

Ще ме скъсат и аз си го знам просто нищо не разбирам от механика , а устройството на автомобила е почти изцяло механика , другото което ме тормози извън устройството прекалено много са числата и цифрите имат различно значение и най- вече кръстовищата регулирано , нерегулирано , къде имаш предимство , къде не,
ляв завой това ми е пълна Тера Инкогнита

Имам чувството че никога няма да запомня правилата , кажете ако имате някакви рецепти за по лесно запаметяване , защо изядох учебника с кориците от четене и пак някои неща въобще не ги разбирам

Значи механиката я зарежи, наблегни на закона за движение по пътищата и на правилника за прилагане на закона.
Механиката на автомобила ти трябва до толкова, за да знаеш къде се сипва бензин и как най общо действа колата, ускорение и спиране. Четирите такта на двигателя не мисля, че ще са ти необходимост, както и центровка и диагностика на автомобил. Това ако го има в листовките ще е голяма глупост.
Относно закона и правилника, нещата хич не са сложни, като трябва да разбереш първо основните принципи.
Примерно регулировчик, той има 3 основни положения, едната ръка вдигната горе, с рабо към движението и с ляво рамо към движението и изпъната напред дясна ръка.
Всякакви останали картинки по въпроса са интерпретация и добавка, дали ръцете ще са настрани, дали вдигнати или прибрани към тялото, няма значение.
Кръстовищата, когато няма знаци са не регулирани и тогава важи правилото, че този от дясно е с предимство, ако ще и с каруца да е.
Регулирано кръстовище е с регулировчик, знаци и светофари. Тук също има йерархия - регулировчик, светофар, знаци, маркировка, ако има регулировчик, важат неговите знаци, ако има светофар, важат неговите показания, ако няма или е не работещ светофара /жълта мигаща светлина/ важат пътните знаци отгоре надолу.
В общи линии това е, не е сложно и там основните групи знаци, предупредителни, забранителни, указателни т.н.т Няма се плашиш
Механиката на автомобила ти трябва до толкова, за да знаеш къде се сипва бензин и как най общо действа колата, ускорение и спиране. Четирите такта на двигателя не мисля, че ще са ти необходимост, както и центровка и диагностика на автомобил. Това ако го има в листовките ще е голяма глупост.
Относно закона и правилника, нещата хич не са сложни, като трябва да разбереш първо основните принципи.
Примерно регулировчик, той има 3 основни положения, едната ръка вдигната горе, с рабо към движението и с ляво рамо към движението и изпъната напред дясна ръка.
Всякакви останали картинки по въпроса са интерпретация и добавка, дали ръцете ще са настрани, дали вдигнати или прибрани към тялото, няма значение.
Кръстовищата, когато няма знаци са не регулирани и тогава важи правилото, че този от дясно е с предимство, ако ще и с каруца да е.
Регулирано кръстовище е с регулировчик, знаци и светофари. Тук също има йерархия - регулировчик, светофар, знаци, маркировка, ако има регулировчик, важат неговите знаци, ако има светофар, важат неговите показания, ако няма или е не работещ светофара /жълта мигаща светлина/ важат пътните знаци отгоре надолу.
В общи линии това е, не е сложно и там основните групи знаци, предупредителни, забранителни, указателни т.н.т Няма се плашиш
AsusVivoBook17
-
- Ветеран
Добре значи да не наизустявам всичко щото главата ми гръмна и имам чувството че ще забравя накрая всичко .
А вярно ли е че за изпита пред дай има изборът на въпроси за листовките от около 600 въпроса и в школата трябва да ми дадат
всички възможни варианти на въпроси за листовки , в смисъл ако науча всички 600 въпроса тогава които 60 да се паднат трябва да ги знам
А вярно ли е че за изпита пред дай има изборът на въпроси за листовките от около 600 въпроса и в школата трябва да ми дадат
всички възможни варианти на въпроси за листовки , в смисъл ако науча всички 600 въпроса тогава които 60 да се паднат трябва да ги знам
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Забравил си последното - предимството на дясностоящияMontoya написа:Значи механиката я зарежи, наблегни на закона за движение по пътищата и на правилника за прилагане на закона.

Това е общият брой на въпросите в листовките и повечето са логически свързани, така че няма нужда да ги учиш наизуст. Като знаеш основни правила, те се разрешават от само себе сиВасил Антонов написа:Добре значи да не наизустявам всичко щото главата ми гръмна и имам чувството че ще забравя накрая всичко .

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 21 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 12:57
-
-
Коя е държавата с най-добра пенсионна система в света?
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:27 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:06
-
-
- 3 Отговори
- 118 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
пон юни 24, 2024 11:16