Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Автошкола на добра цена в София
-
- Ветеран
- Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53
Re: Автошкола на добра цена в София
Защото никой не изкарвал никога книжка и всички са пешеходци , само далечнити ми братовчеди имат книжка . Но в крайна сметка няма да има значение нищо друго освен това да справя както трябва и на практиката и да им докажа че мога да бъда шофьор.
Човек е мярката за всички неща.
-
- Ветеран
Искам да ви питам нещо, което не точно за темата , но е следствие от нея , значи понеже нали имах да уча много за тоя изпит и на една бяла дъска подобна на тези в училище си бях написал с различни цветове фулмастри темата Категории на МПС , обаче сега като искам да изтрия написаното и да изчистя дъската не става пробвах с веро , с мокри кърпички , със спирт 70 градуса не става започна да се трие само със спирт 95 градуса , обаче ще ми трябва цяла туба
ще ми излезе бая скъпо , а и освен това като сложа на памук малко спирт 95 градуса се разтваря боята и после се размазва и въобще става пълно мазало.
Така че мисълта ми е кажете с какво да почистя дъската , чудя се в училище как поддържат дъските чисто бели като всеки ден драскат учитилете какво ли не по тях 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Хмм, не съм запознат, ама то сигурно и специални маркери има за тези дъски, а не се пише с пермаментни

-
- Ветеран
Да направи ми впечатление докато бяха на лекциите по теория в автошколата , преподавателят пише по дъската , и после с едно тънко парцалче изтриваше всичко , а понякога даже и с пръсти триеше и аз за това си помислих че мога и аз да пиша за да може по- лесно да запаметявам , ама не сметнах че тия моите маркери са обикновени и сега се чудя с какво да я изчистя тая дъска 

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Мда, точно - пишеш с перманентен маркер. Напръскай с дезодорант-спрей и избърши 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Одеколон Деним също върши чудеса, направо не знам какво има в него, но чисти чудесно

-
- Ветеран
Ема че то одеколона е към 10 кинта шишенцето , а на мен ще ми трябват поне 4-5 шишета , то ще е по скъпо от чистия спирт
-
- Ветеран
А искам да питам , че забравих изпита по кормуване пред ДАИ колко струва пак ли е 50 лв , че забравих да питам оня ден в школата .
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Колко си писал и колко е голяма тая дъска, бре ... Вземи си едно шишенце спирт от аптеката и ще избършеш 5 квадрата перманентен маркер.Васил Антонов написа:Ема че то одеколона е към 10 кинта шишенцето , а на мен ще ми трябват поне 4-5 шишета , то ще е по скъпо от чистия спирт
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- yanku
- Почетен член
- Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
- Контакти:
Може да е развивал теории и хипотези какво би станало при евентуален инцидент на пътя та за туй си е взел по голяма дъскаЛьо написа:Колко си писал и колко е голяма тая дъска, бре ... Вземи си едно шишенце спирт от аптеката и ще избършеш 5 квадрата перманентен маркер.

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Хахахахх какъв одеколон те гони бе момче, казах ти намери дезодорант-спрей, примерно Axe и ще се избърше лесно. Чудно ми е, за помощ ли си дошъл тук или да философстваш?Васил Антонов написа:Ема че то одеколона е към 10 кинта шишенцето , а на мен ще ми трябват поне 4-5 шишета , то ще е по скъпо от чистия спирт

-
- Ветеран
Мозо каза за одеколон и аз се зачудих , а довечера ще кача снимка на дъската да видите
голяма е 90 см
на 58 см
голяма е 90 см
на 58 см
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Василеееее, ти пак ли започна с това "Мозо каза" и край, никой друг не се слуша?
Какво ти струваше да пробваш съвета на Зеро? Ето клипче, гледай и ако искаш пробвай, но аз ти помагам за последен път, защото се дразня с това избирателно четене на постове от твоя страна.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 21 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 12:57
-
-
Коя е държавата с най-добра пенсионна система в света?
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:27 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 94 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:06
-
-
- 0 Отговори
- 51 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 04, 2025 12:26