Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Ето го чисто новия шведски електромобил, пряк конкурент на Tesla Model 3

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Ето го чисто новия шведски електромобил, пряк конкурент на Tesla Model 3

Мнение от шони »

https://m.fakti.bg/avto/364161-tesla-mo ... a2NkajKb1U
Две години след отделянето си от Volvo като самостоятелна марка шведският производител Polestar най-сетне представи първия си изцяло електрически сериен модел. Наречен просто 2, фастбекът, който ще се опита да подлее вода на Tesla Model 3, ще бъде показан пред публика на салона в Женева.
Прочетено: 471 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Re: Ето го чисто новия шведски електромобил, пряк конкурент на Tesla Model 3

Мнение от Montoya »

Брутален :headbang: :headbang: :headbang:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Доста грозноват 8-[
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

На мен пък ми изглежда супер, въпрос на вкус
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Много добре изглежда и отвън, и отвътре. Личи новата тенденция в екстериора. И е китайско изделие. Те, китайците, правят всичко.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Все едни такива голЕ-е-еми автомобили и защо? Не се набляга на по-малките, които ще имат нужда от по-малко гориво (независимо какво), по-малко материал за направа и съответно по-евтини. Съмнявам се, че бъдещето е на голямите коли :-k
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Многото екстри в помощ на водача изискват място, а и тежат. Семеен автомобил трябва да може да вози поне 4 човека без да са натъпкани като сардели вътре, което води до увеличаване на размерите на колата. По голямата кола е по сигурна заради повечето деформационни зони при удар. По дългото муждуосие води до возене с по малко друсане и по сериозен комфорт.
Съжалявам, че преди час време не снимах Агилата с 5 жени вътре. Наистина наблъскани една до друга и от якетата им не се виждаше нищо през задния прозорец. Клекнала много, шофьорката в опит да да ми избяга напред, въпреки че не съм я гонил мина през бабуна, така подскочи количката, че вътре поне една от трите на задната седалка и се появи синка на рамото.
AsusVivoBook17
The freak
Начинаещ
Регистриран: съб окт 27, 2018 15:13

Мнение от The freak »

Ехаааа жестока кола,с удоволствие бих я карала....
Намирам се в тази прекрасна възраст,когато ме вълнува мнението само на тези хора,които при среща с тях и аз се вълнува......
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Mouse написа:
съб мар 02, 2019 12:54
Все едни такива голЕ-е-еми автомобили и защо? Не се набляга на по-малките, които ще имат нужда от по-малко гориво (независимо какво), по-малко материал за направа и съответно по-евтини. Съмнявам се, че бъдещето е на голямите коли :-k
Ето ти три мъници. Струват около 10 хил евро всяка, чисто нови.
Renault Twingo срещу Peugeot 108 и Hyundai i10
https://www.autoexpress.co.uk/renault/t ... yundai-i10
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Офтопик:
Шоон, поздравления, че не написа 10 000 еврА. Няма такава отврат, не е правилно, но всички го използват :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

шони написа:
съб мар 02, 2019 16:08
Ето ти три мъници. Струват около 10 хил евро всяка, чисто нови.
Renault Twingo срещу Peugeot 108 и Hyundai i10
Сега ще ги потърся в Гугъл Шон, благодаря за идеята :поклон:
Montoya написа:
съб мар 02, 2019 15:24
Съжалявам, че преди час време не снимах Агилата с 5 жени вътре. Наистина наблъскани една до друга и от якетата им не се виждаше нищо през задния прозорец. Клекнала много, шофьорката в опит да да ми избяга напред, въпреки че не съм я гонил мина през бабуна, така подскочи количката, че вътре поне една от трите на задната седалка и се появи синка на рамото.
Това е абсур, да е клекнала много. Отзад Агилата е висока като джип. Просветка 22 см. (сега излязох да я премеря: от земята до най-ниската част на корите), а от ауспуха - 18 см. Само едно от малките Сузукита е с просветка 18 см. Широка е и е супер стабилна. Не че я защитавам нещо, нали знаете колко искам да я сменя, просто това не може да я вярно или е била друга кола, подобна на нея.
Принципно я водят 4+1, но сигурно ако се натъпчат пет дебелани ще е така, както казваш. А и може да клекне ако са по 100 кила всяка :evil4: :evil4:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Реното и Пежото не ми харесват, Хюндайчето - става :съгласен:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Имай предвид, че Хюндайчето е по-ниско и с по-ниска позиция на седене. Но в най-голяма степен, в сравнение с другите две, прилича на голяма кола. Туингото е с малко по-висок просвет и с по-висока позиция на седене, съответно имаш по-добра видимост при шофиране. Аз също харесвам корейчето, но ръстът ми не позволява. Подходящ е за жени. Пратих ти линка, в случай че ако има залежали автомобили на склад, може да се закупят на много добри цени.
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

шони написа:
съб мар 02, 2019 18:47
Имай предвид, че Хюндайчето е по-ниско и с по-ниска позиция на седене. Но в най-голяма степен, в сравнение с другите две, прилича на голяма кола. Туингото е с малко по-висок просвет и с по-висока позиция на седене, съответно имаш по-добра видимост при шофиране. Аз също харесвам корейчето, но ръстът ми не позволява. Подходящ е за жени. Пратих ти линка, в случай че ако има залежали автомобили на склад, може да се закупят на много добри цени.
По-ниско от 16 см. просвет ме съмнява да е, но трябва да се провери. Принципно 18 просвет ме устройва идеално. Сега ми предложиха едно Сузуки S4 на 6 години с 16 просвет за 13 000 наши си пари, но още се кумя.
Къде е този линк?
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Mouse написа:
съб мар 02, 2019 19:07
шони написа:
съб мар 02, 2019 18:47
По-ниско от 16 см. просвет ме съмнява да е, но трябва да се провери. Принципно 18 просвет ме устройва идеално. Сега ми предложиха едно Сузуки S4 на 6 години с 16 просвет за 13 000 наши си пари, но още се кумя.
Къде е този линк?
Ето, има го и в мнението по-горе.
https://www.autoexpress.co.uk/renault/t ... yundai-i10
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”