Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ето го чисто новия шведски електромобил, пряк конкурент на Tesla Model 3
Ето го чисто новия шведски електромобил, пряк конкурент на Tesla Model 3
https://m.fakti.bg/avto/364161-tesla-mo ... a2NkajKb1U
Две години след отделянето си от Volvo като самостоятелна марка шведският производител Polestar най-сетне представи първия си изцяло електрически сериен модел. Наречен просто 2, фастбекът, който ще се опита да подлее вода на Tesla Model 3, ще бъде показан пред публика на салона в Женева.
Прочетено: 471 пъти
Две години след отделянето си от Volvo като самостоятелна марка шведският производител Polestar най-сетне представи първия си изцяло електрически сериен модел. Наречен просто 2, фастбекът, който ще се опита да подлее вода на Tesla Model 3, ще бъде показан пред публика на салона в Женева.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Re: Ето го чисто новия шведски електромобил, пряк конкурент на Tesla Model 3
Брутален

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
На мен пък ми изглежда супер, въпрос на вкус
AsusVivoBook17
Много добре изглежда и отвън, и отвътре. Личи новата тенденция в екстериора. И е китайско изделие. Те, китайците, правят всичко.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Все едни такива голЕ-е-еми автомобили и защо? Не се набляга на по-малките, които ще имат нужда от по-малко гориво (независимо какво), по-малко материал за направа и съответно по-евтини. Съмнявам се, че бъдещето е на голямите коли 

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Многото екстри в помощ на водача изискват място, а и тежат. Семеен автомобил трябва да може да вози поне 4 човека без да са натъпкани като сардели вътре, което води до увеличаване на размерите на колата. По голямата кола е по сигурна заради повечето деформационни зони при удар. По дългото муждуосие води до возене с по малко друсане и по сериозен комфорт.
Съжалявам, че преди час време не снимах Агилата с 5 жени вътре. Наистина наблъскани една до друга и от якетата им не се виждаше нищо през задния прозорец. Клекнала много, шофьорката в опит да да ми избяга напред, въпреки че не съм я гонил мина през бабуна, така подскочи количката, че вътре поне една от трите на задната седалка и се появи синка на рамото.
Съжалявам, че преди час време не снимах Агилата с 5 жени вътре. Наистина наблъскани една до друга и от якетата им не се виждаше нищо през задния прозорец. Клекнала много, шофьорката в опит да да ми избяга напред, въпреки че не съм я гонил мина през бабуна, така подскочи количката, че вътре поне една от трите на задната седалка и се появи синка на рамото.
AsusVivoBook17
Ехаааа жестока кола,с удоволствие бих я карала....
Намирам се в тази прекрасна възраст,когато ме вълнува мнението само на тези хора,които при среща с тях и аз се вълнува......
Ето ти три мъници. Струват около 10 хил евро всяка, чисто нови.
Renault Twingo срещу Peugeot 108 и Hyundai i10
https://www.autoexpress.co.uk/renault/t ... yundai-i10
Сега ще ги потърся в Гугъл Шон, благодаря за идеята

Това е абсур, да е клекнала много. Отзад Агилата е висока като джип. Просветка 22 см. (сега излязох да я премеря: от земята до най-ниската част на корите), а от ауспуха - 18 см. Само едно от малките Сузукита е с просветка 18 см. Широка е и е супер стабилна. Не че я защитавам нещо, нали знаете колко искам да я сменя, просто това не може да я вярно или е била друга кола, подобна на нея.Montoya написа: ↑съб мар 02, 2019 15:24Съжалявам, че преди час време не снимах Агилата с 5 жени вътре. Наистина наблъскани една до друга и от якетата им не се виждаше нищо през задния прозорец. Клекнала много, шофьорката в опит да да ми избяга напред, въпреки че не съм я гонил мина през бабуна, така подскочи количката, че вътре поне една от трите на задната седалка и се появи синка на рамото.
Принципно я водят 4+1, но сигурно ако се натъпчат пет дебелани ще е така, както казваш. А и може да клекне ако са по 100 кила всяка

Плъхолюбител

Реното и Пежото не ми харесват, Хюндайчето - става 

Плъхолюбител

Имай предвид, че Хюндайчето е по-ниско и с по-ниска позиция на седене. Но в най-голяма степен, в сравнение с другите две, прилича на голяма кола. Туингото е с малко по-висок просвет и с по-висока позиция на седене, съответно имаш по-добра видимост при шофиране. Аз също харесвам корейчето, но ръстът ми не позволява. Подходящ е за жени. Пратих ти линка, в случай че ако има залежали автомобили на склад, може да се закупят на много добри цени.
По-ниско от 16 см. просвет ме съмнява да е, но трябва да се провери. Принципно 18 просвет ме устройва идеално. Сега ми предложиха едно Сузуки S4 на 6 години с 16 просвет за 13 000 наши си пари, но още се кумя.шони написа: ↑съб мар 02, 2019 18:47Имай предвид, че Хюндайчето е по-ниско и с по-ниска позиция на седене. Но в най-голяма степен, в сравнение с другите две, прилича на голяма кола. Туингото е с малко по-висок просвет и с по-висока позиция на седене, съответно имаш по-добра видимост при шофиране. Аз също харесвам корейчето, но ръстът ми не позволява. Подходящ е за жени. Пратих ти линка, в случай че ако има залежали автомобили на склад, може да се закупят на много добри цени.
Къде е този линк?
Плъхолюбител

Ето, има го и в мнението по-горе.Mouse написа: ↑съб мар 02, 2019 19:07По-ниско от 16 см. просвет ме съмнява да е, но трябва да се провери. Принципно 18 просвет ме устройва идеално. Сега ми предложиха едно Сузуки S4 на 6 години с 16 просвет за 13 000 наши си пари, но още се кумя.шони написа: ↑съб мар 02, 2019 18:47Имай предвид, че Хюндайчето е по-ниско и с по-ниска позиция на седене. Но в най-голяма степен, в сравнение с другите две, прилича на голяма кола. Туингото е с малко по-висок просвет и с по-висока позиция на седене, съответно имаш по-добра видимост при шофиране. Аз също харесвам корейчето, но ръстът ми не позволява. Подходящ е за жени. Пратих ти линка, в случай че ако има залежали автомобили на склад, може да се закупят на много добри цени.
Къде е този линк?
https://www.autoexpress.co.uk/renault/t ... yundai-i10
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 67 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
нед фев 16, 2025 14:51
-
- 3 Отговори
- 226 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
нед мар 02, 2025 17:11
-
- 0 Отговори
- 43 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
чет дек 26, 2024 19:14
-
-
Шведски гуми без въздух намаляват разхода на гориво и аквапланинга
от Mozo » пет ное 08, 2024 12:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 56 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 08, 2024 12:13
-
-
-
Шведски град предлага земя за по-малко от 1 евро на квадратен метър и всеки купувач е добре дошъл
от Mozo » чет юни 27, 2024 14:18 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет юни 27, 2024 14:18
-