Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Кой каква кола кара ?
Re: Кой каква кола кара ?
Автоматично е в общината, но е хубаво да се разходиш да видиш, дали са ти я записали, че системата е....
Колата за пред данъчните не ти трябва. Евентуално талон само, голям и малък
Прочетено: 13454 пъти
Колата за пред данъчните не ти трябва. Евентуално талон само, голям и малък
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Не ходи. От КАТ подават инфото. Ако си провериш данъците, ще се е показала и там.Mause написа:Уауу, току що се присетих- трябва ли до ходя да я обява в общината? Не става ли автоматично от КАТ? И ако трябва - какви документи ще ми искат да ги нося. Преди да е паднала поредната порция сняг и да не мога да изкарам Бръмби (фиатчето) от гаража.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Преди 2 месеца си взех Peugeot 407, 2.0 газ-бензин, 136 коня, 5 врати, 1996 година. Взех я доста на оферта колата и ми върши чудесна работа. Не исках да давам много пари за първа кола. Все още се уча да карам и се справям отлично, особено в задръстванията в 18:00 като се прибирам от работа.
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
Попитах защото преди години ми взеха 100 лева, че не съм обявила Бръмби, но това беше 2005 г. Сега като продадох джипа ми искаха от общината да покажа документ, че не е вече мой. За това се сетих, някой казваше нямало връзка между КАТ и Общината. Как мога да си проверя данъците Льо, това ще ми е полезно инфо и много благодаря!Льо написа:...Не ходи. От КАТ подават инфото. Ако си провериш данъците, ще се е показала и там.

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Извинявам се на всички.
Беше много по-просто да се обадя в общината по телефона, но загрях като албански реотан. Да, виждат колата, дошло е инфо за нея, сега остава да си платя само данъка.
Прекрасни сте, че ме търпите
Беше много по-просто да се обадя в общината по телефона, но загрях като албански реотан. Да, виждат колата, дошло е инфо за нея, сега остава да си платя само данъка.
Прекрасни сте, че ме търпите

Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Никой нищо не търпи, престани да се притесняваш
Браво, Веско, честито да ти е

Браво, Веско, честито да ти е

Честито, Веско! Щом ти е първа кола става. Със здраве и безаварийно да си я караш, и много не ѝ треперѝ. 

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
- Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
Mitsubishi Eclipse 2G .Моята първа голяма любов.

Снимах я на първа среща.. Аз я гледам, тя ме гледа и ми казва "вземи ме" Взех я. Всеки път като се кача в нея, все едно се качвам за първи път.
Снимах я на първа среща.. Аз я гледам, тя ме гледа и ми казва "вземи ме" Взех я. Всеки път като се кача в нея, все едно се качвам за първи път.
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Трудна работа да е от 96-таMalamiR написа:Преди 2 месеца си взех Peugeot 407, 2.0 газ-бензин, 136 коня, 5 врати, 1996 година. Взех я доста на оферта колата и ми върши чудесна работа. Не исках да давам много пари за първа кола. Все още се уча да карам и се справям отлично, особено в задръстванията в 18:00 като се прибирам от работа.

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- frankennstein
- Пристрастéн
- Регистриран: съб сеп 01, 2012 20:36
Не исках да пускам нова, затова ще питам тук. Какви са ви впечатленията от Jaguar и по специално Jaguar XJ Sovereign 4.0 '90? Не питам колко ще ми гори, с тоя мотор е ясно, че ще е ламя, това не ми е проблем. Как се държи на пътя, какво се чупи и колко често? Доколкото знам май Ford правеха части за тях. Досега не ми се налагало да поръчвам кой знае какви части в интернет, набързичко погледнах и не са много по-скъпи от повечето коли на тази възраст. Имам възможност да взема такава в много добро състояние, вярвам на човека. Няма да се кара всекидневно из трафика, но все пак ще се ползва като постоянна кола, няма да я взема само за разходки в неделя. Не държа и да е конкретно този модел, може нещо друго на Jag до 94/95 година.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Ягуар уж са качествени, но повече не мога да кажа по темата. Едва ли много хора имат впечатление от тази марка

По мои впечатления, поне тук, ремонтирали сме два ягуара в сервиза за последните 6 месеца, но бяха от 99-та 2000 година някъде, не помня точно. Та впечатлението ми е, че частите са на форд, но понеже са за ягуар са почти двойно по скъпи. Други наблюдения нямам към моделите им. Един по новичък май от 2005 година идва със скъсана демферна шайба, китайската беше 150лв, оригинална близо 400.
AsusVivoBook17
- frankennstein
- Пристрастéн
- Регистриран: съб сеп 01, 2012 20:36
Благодаря Монти! Все пак за такава кола не очаквам да върви с евтина поддръжка, а и на тези години предполагам, че ще трябва повече внимание да й се отделя.Montoya написа:По мои впечатления, поне тук, ремонтирали сме два ягуара в сервиза за последните 6 месеца, но бяха от 99-та 2000 година някъде, не помня точно. Та впечатлението ми е, че частите са на форд, но понеже са за ягуар са почти двойно по скъпи. Други наблюдения нямам към моделите им. Един по новичък май от 2005 година идва със скъсана демферна шайба, китайската беше 150лв, оригинална близо 400.
Renault Clio 1.2 от 1995 г., 54 к.с.
Карам я само на бензин. Без оборотомер и стрелка на температурата. Ударена е отсрани и от тази зима ми е изкривен капака, защото някой се е учил да паркира. Отделно, че я е хванала ръждата по калниците и праговете. Поне ми върши работа де
Много рядко я карам из София, защото не искам да правя задръствания и си ползвам метрото. Но за извънградско винаги съм с нея

Карам я само на бензин. Без оборотомер и стрелка на температурата. Ударена е отсрани и от тази зима ми е изкривен капака, защото някой се е учил да паркира. Отделно, че я е хванала ръждата по калниците и праговете. Поне ми върши работа де

Много рядко я карам из София, защото не искам да правя задръствания и си ползвам метрото. Но за извънградско винаги съм с нея

- Mefo
- Редовен потребител
- Регистриран: вт юни 04, 2013 13:41
Вектра 96 1.6 бензин
Рено Клио 94 1.2 бензин
Нисан Примера 1.6 газ-бензин
Волксваген транспортер – 1.9 дизел
Фиат Брава 1.8 бензин
Голф3 1.9 тд
Последните две - лични. Горните - служебни. Карам, каквото докопам. Дърти кошове в задоволително състояние, изключая вектрата, която се кара със заклинания, мамата и твърдо отношение
За Франк и ягуара - по-горе, въпреки, че може досега да го е купил и продал 20 пъти
Не знам за по-старите, дано е читав. Покрай мен има Jaguar XF 2008. Очаквано лачен, неочаквано тесен вътре, неособено комфортна возия (може би заради спортното окачване) и учудващо крехък за претенциите си.То не бяха скорости, то не бяха други глупости... Иначе пък симпатичен коткен, де
Рено Клио 94 1.2 бензин
Нисан Примера 1.6 газ-бензин
Волксваген транспортер – 1.9 дизел
Фиат Брава 1.8 бензин
Голф3 1.9 тд
Последните две - лични. Горните - служебни. Карам, каквото докопам. Дърти кошове в задоволително състояние, изключая вектрата, която се кара със заклинания, мамата и твърдо отношение

За Франк и ягуара - по-горе, въпреки, че може досега да го е купил и продал 20 пъти

Не знам за по-старите, дано е читав. Покрай мен има Jaguar XF 2008. Очаквано лачен, неочаквано тесен вътре, неособено комфортна возия (може би заради спортното окачване) и учудващо крехък за претенциите си.То не бяха скорости, то не бяха други глупости... Иначе пък симпатичен коткен, де

А когато стрелят на Земята, Ти какво, не чуваш ли, Господи? Валери, 2. клас
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 108 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет фев 28, 2025 00:28
-
- 0 Отговори
- 52 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
нед яну 05, 2025 15:06
-
-
Хванаха шефа на голяма автокъща да кара ламборгини с 1,41 промила, ще плаща над 350 хил. лв.
от Mozo » пет май 31, 2024 12:36 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 76 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юни 04, 2024 11:16
-
-
-
Актьорът Димо Алексиев, хванат да кара пил, май ще се споразумява, за да е по-малко зад решетките
от Mozo » вт яну 21, 2025 12:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 74 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 21, 2025 12:32
-
-
-
Къде е горският и кой ще кара влака за Бюджет 2025: Анализ на икономисти
от Mozo » пет ное 15, 2024 12:22 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 78 Преглеждания
-