И въобще има ли значение с каква регистрация е Софийска , пернишка , варненска и тнт

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ами ако в личната му карта пише Варна, значи регистрацията ще е във Варна. Значение няма. Във Варна, данъка на мпс-тата е два пъти по-висок от този в София. Ако ти вземат талона в София, брачеда ще трябва да идва да си го взима от КАТ, независимо от пълномощното или ще му го изпращат във Варна, а той ще ти го праща в шопия.Васил Антонов написа:Не може ли на негово име със софийска регистрация![]()
И въобще има ли значение с каква регистрация е Софийска , пернишка , варненска и тнт
И още нещо формалния собственик ще изгуби ли някакви придобивки или привилегии ( като изключим таксите и глобите които ще си ги плащам аз ) като стане собственик на МПСВасил Антонов написа:Демек ще трябва да намеря софиянец за собственик щото иначе ще трябва да плащам повече данък тъй ли
Извън София, данъците са високи с някои изключения. Ако имаш пълномощно, форма собственика няма никакви загуби.Васил Антонов написа:И още нещо формалния собственик ще изгуби ли някакви придобивки или привилегии ( като изключим таксите и глобите които ще си ги плащам аз ) като стане собственик на МПСВасил Антонов написа:Демек ще трябва да намеря софиянец за собственик щото иначе ще трябва да плащам повече данък тъй ли
BURN5 написа:Май ще започна да се въздържам от мнения, съвети и изобщо да вземам отношение по разните му питанки. Имам идиотското усещане, че не спират опитите да се счупи възможно най-съвършеният тъпомер... или едва ли не съм попаднал в лабиринта на тест, провокиран от доказване степента на търпимост по ска̀ла, създадена от чукотски психолози...