Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автошкола на добра цена в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Re: Автошкола на добра цена в София

Мнение от Васил Антонов »

Не може ли на негово име със софийска регистрация :?:

И въобще има ли значение с каква регистрация е Софийска , пернишка , варненска и тнт :?:
Прочетено: 9724 пъти
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Васил Антонов написа:Не може ли на негово име със софийска регистрация :?:

И въобще има ли значение с каква регистрация е Софийска , пернишка , варненска и тнт :?:
Ами ако в личната му карта пише Варна, значи регистрацията ще е във Варна. Значение няма. Във Варна, данъка на мпс-тата е два пъти по-висок от този в София. Ако ти вземат талона в София, брачеда ще трябва да идва да си го взима от КАТ, независимо от пълномощното или ще му го изпращат във Варна, а той ще ти го праща в шопия.
Значи, предпочиташ цял живот да нямаш нищо на твое име, за да избегнеш плащането на едни съдебни разноски, за дело което ти си завел???? Не ми го побира главата.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Демек ще трябва да намеря софиянец за собственик щото иначе ще трябва да плащам повече данък тъй ли :?:
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Васил Антонов написа:Демек ще трябва да намеря софиянец за собственик щото иначе ще трябва да плащам повече данък тъй ли :?:
И още нещо формалния собственик ще изгуби ли някакви придобивки или привилегии ( като изключим таксите и глобите които ще си ги плащам аз ) като стане собственик на МПС
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Васил Антонов написа:
Васил Антонов написа:Демек ще трябва да намеря софиянец за собственик щото иначе ще трябва да плащам повече данък тъй ли :?:
И още нещо формалния собственик ще изгуби ли някакви придобивки или привилегии ( като изключим таксите и глобите които ще си ги плащам аз ) като стане собственик на МПС
Извън София, данъците са високи с някои изключения. Ако имаш пълномощно, форма собственика няма никакви загуби.
Те ти примерен калкулатор за дънк на мпс.
http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Търси си столичанин или близките около София села и градове. Хем имаш шанс номерата да са софийски и при евентуално прехвърляне в последствие на твое име, да не ги сменяш. Данъка в Годеч и застраховката на кола с регистрация СО е по ниска от софийските такива. В Монтана пък са още по ниски и данък и застраховка. Само че всичко което се случва с тази кола ще е в областната дирекция в която е регистрирана.
Примерно братчеда от Варна, идва до София, купува ти колата, отивате с колата до Варна /с транзитни номера или репатрак ако е нов внос/ регистрира я там на негово име в кат, отивате при нотариус, той ти вади генерално пълномощно срещу там 30-50 лв мисля че струваше, сипваш си горивото и се прибираш в София.
По пътя минаваш през бензиностанцията при разклона за село Малиново ловешко с 80 км/ч при ограничение 60, камерата те снима и при братовчеда ти във Варна отива снимка с глоба 50 кинта. Или ти му пращаш парите да плати глобата или той отива в кат и казва, колата я кара братчеда Васко от София и ти тряскат глобата на теб и те така.
Не е като да няма разправии :mrgreen:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Накрая, като удари чертата, от "пестеливост" така ще се е набутал, че свят ще му се вие.
Потребителски аватар
BURN5
Жител на Wonderful Life
Жител на Wonderful Life
Регистриран: ср юни 25, 2008 18:15

Мнение от BURN5 »

Май ще започна да се въздържам от мнения, съвети и изобщо да вземам отношение по разните му питанки. Имам идиотското усещане, че не спират опитите да се счупи възможно най-съвършеният тъпомер... или едва ли не съм попаднал в лабиринта на тест, провокиран от доказване степента на търпимост по ска̀ла, създадена от чукотски психолози...
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

BURN5 написа:Май ще започна да се въздържам от мнения, съвети и изобщо да вземам отношение по разните му питанки. Имам идиотското усещане, че не спират опитите да се счупи възможно най-съвършеният тъпомер... или едва ли не съм попаднал в лабиринта на тест, провокиран от доказване степента на търпимост по ска̀ла, създадена от чукотски психолози...

:?: :?: :?:
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Нещо не се разбираме както трябва аз ви питам за едно па вие се отплесвате и ми говорите за друго .
Бил съм стиснат , бил съм скръндза , щял съм да счупя еди кой си тъпомер :-s Много ви е лесничко на тия от вас които имат осигурена заплата от 1000 лв и 100 лв ката я нямате за нищо , ако разполагате с мойте приходи ви гарантирам че ще сте още по пестеливи от мен. Работя по 12-14 ч.на ден и в събота и в неделя без договор без осигуровки , без застраховка или каквито и да е бонуси твърдата ми заплата 450 лв в брой за да стигна до 700 лв работя и през останалите ми свободни часове на никой роднина не мога да разчитам за каквато и да е подкрепа или помощ и въпреки това се справям без да тегля кредити или заеми.
Освен това както споменах в другата си тема трябва да събера поне 10 000 лв за да приведа в приличен вид домът си .

Тъй че дреме ми на на оная работа за вашите тъпи подигравки каквото си щете си мислете ако щете мислете че съм пещерен човек или Фред Флинстоун все ми е тая smst но се обзалагам че никой от вас ако е поставен при подобни условия не би могъл да издържи повече от 3 ри месеца без да да потъне в дългове и кредити към частни фирми и институции . Е аз с цената на много лишения и тежки икономии които ви се виждат смешни и нелепи не съм взел нито стотинка кредит от никой .
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Похвално, ама я се пробвай с 1700лв заплатите на двама да отглеждаш 2 деца като си на квартира в София ;)
Изобщо заплатата и семейното положение на всеки са си негови и не мисля, че трябва да са предмет на обсъждане точно в тази тема :съгласен:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Васко е прав, някои хора се спукаха да му се подиграват, а човекът си пуска темата и просто пита. На когото му се струва тъпо или нелепо, просто подминава и толкова. Да дъвчем тук едно и също нещо не е зряло най-малкото.
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Съгласен съм с шефа :съгласен:
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Прав е ама до някъде. Две години работих на три места едновременно и пак не можех да си осигуря неговата заплата. По едно време започнах даже и на четвърто място. Осигуровките общо за всичките длъжности бяха на 2 часа. Отпуска няма, почивен ден също. Но не съм тръгнал да купувам неща четвърта употреба, нито пък да досаждам с въпроси как да спестя 3 стотинки за месеца.
Тъй че Василчо дреме ми на оная работа за тъпите ти проблеми. Подиграваме ти се, защото го заслужаваш.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”