Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автошкола на добра цена в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Потребителски аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Регистриран: пет апр 17, 2015 03:14
Контакти:

Re: Автошкола на добра цена в София

Мнение от yanku »

Васил Антонов написа:да и на мен ми хрумна , жалко само че ще ми ограничава видимостта по време на карането :mrgreen:
Какво ти пука, нали за това до теб седи инструктора да гледа и вместо теб :evil4:
Прочетено: 9578 пъти
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Diananet написа:Това би могло да помогне:
Изображение
* Все пак питай инструктора дали разрешава...
Стига да не пуши в него. Не като Мозо в казармата.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Това си е екстра за каране, само да не караш МТЛБ или Т-55 в боен поход, че на ония малки призми.....
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Мнение от Васил Антонов »

АЗ МОЖЕ И ДА СЪМ " МНОГО ПРОСТ " , АМА ВЕЧЕ СЪМ ПРОСТО ЕДИН ПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ НА ПЪТЯ БЕЗ НИТО ЕДИН ЛЕВ ПОДКУП И КОРУПЦИЯ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Айде честито и безаварийно :thumbright: :thumbright: :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Честито Васе, изстрадахме я всички тая книжка в темата :съгласен: :headbang:
Офтопик:
Сега като си купиш колица, моля те първия месец да пускаш график на движението ти по столицата :p

Шегувам се разбира се :mrgreen:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Честито! Стискам палци за златен талон!
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

След 6 безаварийни и без актови години :съгласен:
AsusVivoBook17
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Тая книжка като я взема ще я копирам цветна и ще сложа копието на стената че да ми напомня с колко труд и пот (в буквалния смисъл думата) съм я взел остана ми само БЧК изпита и документите за КАТ , но се надявам че най- трудното мина , е може би в началото когато си взема количка и почна да карам сам без инструктор до мен който да ми загрява врата всеки път щом забравя мигача ли нещо друго :p но пък аз и не съм водач който е любител на рисковите маневри и високите скорости щото останах днеска втрещен на изпита даяджията като ни даваше инструктаж как ще протече изпита и ни казваше за скоростта и няколко пъти подчерта , че попринцип може да си надхвърляме 50 км в час в населено място , но но конкретно на изпита ще ни скъса ако го направим , което не го разбирам как така до сега може до 50 , а сега вече може и 60 , че даже като ги гледам някои тарикати как фучат с джиповете те направо са с 90 :shock: . Аз нямам намерение да ставам пилот от Формула 1 и за това ще се движа с достатъчна скорост , а не да се пъча колко съм бърз .

Благодаря на всички за съветите и критиките ви в определени моменти те много ми помогнаха , сега като приключа с документите за КАТ остава да реша каква " каруца" да си взема инструктора ми казва че най- добре е в началото да е нещо на Фолцваген като ПОЛО , щото била малка кола икономична и не била много капризна , ако е така то на мен ще ми върши работа , но оставам с впечатление че всеки който питам за кола казва производителя на неговата си кола и така вече имам сигурно 15- 20 марки между които да избирам чудя се буквално как да направя правилния избор
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Всички сме минали през това, не е кой знае колко трудно :thumbright:

А, ако искаш да си вземеш каруца, да, вземи си Поло :lol: :lol: :lol: Гледам при баща ми колко не е капризна :evil4: :evil4: :evil4: Можем книга да напишем, но само ще кажа, че през зимата влиза през задната врата и като искада пусне вода на задното стъкло му се пълни багажника, идеалната кола е просто, немско качество :lol: :lol: :lol:
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Знам Мозо че ти специално не ги харесваш колите на Фолцваген , но пък аз познавам и човек който пък ги плюе твоите любими лагуни smst Аз лично нищо не разбирам от коли и въобще от техника и за това не мога да кажа коя кола е най- стабилна , аз просто съм един клиент който иска да си намери читаво возило за 2,5 - 3 - бона , това е накрая ще пусна една обява в Интернет че ще дам някаква награда на този които ми намери подходяща кола :toothy10:
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Честито :thumbright:

Но все пак
Васил Антонов написа:Тая книжка като я взема ще я копирам цветна и ще сложа копието на стената
дали няма да е по-добре да сложиш на стената оригинала :-k

:angel4:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Това че му замръзват ключалките и се е скъсал маркуча на задната чистачка не прави колата претенциозна Мо.
Двигателите без едно литровия са здрави, окачване също, а че ще дрънка някоя пластмаса или ще тече вода от някъде е бял кахър
AsusVivoBook17
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Nibelung написа:Честито :thumbright:

Но все пак
Васил Антонов написа:Тая книжка като я взема ще я копирам цветна и ще сложа копието на стената
дали няма да е по-добре да сложиш на стената оригинала :-k

:angel4:
ще ти се :mrgreen:
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Аз предлагам да направим анкета измежду всички водачи във форума коя кола е най- добра и който производител събере най- голям процент значи той е най популярен , не че това е гаранция за това че е най- качествен , но все пак е някакъв ориентир .

И понеже аз така и не се научих да пускам анкети Мозо и Монтоя да драсне едно питане и да видим какво ще излезе , така ми се струва най- демократично
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”