Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

SUBARU Justy 1.3

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

SUBARU Justy 1.3

Мнение от Mouse »

Един съсед има познат в швейцарски сайт за коли и ми предложи да разгледам няколко SUBARU Justy.
Малка, копие на Агилата ... почти де :toothy10: С 4х4 е. Той от там си купувал на себе си и семейството си.
Харесах си това:

https://www.autoscout24.ch/de/d/subaru- ... id=8659491

Не мога да видя колко е високо, което е най-важното за мен (че днес пак жулнах отдолу). Не зная немски, та от Гугълчо каквото превежда.
Какво ще кажете? Мнения? Монти специално моля също :pray:
Прочетено: 355 пъти
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Re: SUBARU Justy 1.3

Мнение от Mouse »

Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
sko4
Я елате пиленца при батко...
Я елате пиленца при батко...
Регистриран: съб май 19, 2007 15:14

Мнение от sko4 »

Мишева, тъй като имаш питане, моя съвет е: не слушай всеки, който казва, ама прави като мене.
Като чета какво си писала, си мисля, че твоя съсед като чели през месец си купува кола от Швейцария....
Пък от къде накъде ще купуваш кола, която даже не само не си видяла, ами и не си пипнала дори? Ами да ти я докарат до теб, плащаш сумата и колата вече е твоя, ама каква ще излезе, не се знае.
Колкото до SUBARU Justy 1.3 AWD 4х4 си е едно хубаво джипче, къса база, високопроходима, малолитражка, 2003 г. с доста екстри кола.
Ето данни за нея
https://bg.autodata24.com/subaru/justy/ ... hp/details
Но държи и цена. Тази цена обаче от 4-5 000 шв. франка си е доста височка.
Има доста тънкости при покупка на употребяван автомобил, внимавай. Ако нещо не ти е ясно- питай.
Старостта не е порок , порок е глупостта !
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

sko4 написа:
ср юли 21, 2021 18:50
Мишева, тъй като имаш питане, моя съвет е: не слушай всеки, който казва, ама прави като мене.
Като чета какво си писала, си мисля, че твоя съсед като чели през месец си купува кола от Швейцария....
Пък от къде накъде ще купуваш кола, която даже не само не си видяла, ами и не си пипнала дори? Ами да ти я докарат до теб, плащаш сумата и колата вече е твоя, ама каква ще излезе, не се знае.
Колкото до SUBARU Justy 1.3 AWD 4х4 си е едно хубаво джипче, къса база, високопроходима, малолитражка, 2003 г. с доста екстри кола.
Ето данни за нея
https://bg.autodata24.com/subaru/justy/ ... hp/details
Но държи и цена. Тази цена обаче от 4-5 000 шв. франка си е доста височка.
Има доста тънкости при покупка на употребяван автомобил, внимавай. Ако нещо не ти е ясно- питай.
Повечето неща от линка ще са понятни за Монтоя, но за мен - не са. Аз гледам само цвят, просветка отпред и дали като общо ми харесва. Търся си точно това както ти го описа: "SUBARU Justy 1.3 AWD 4х4 си е едно хубаво джипче, къса база, високопроходима, малолитражка, 2003 г. с доста екстри кола." Малко е скъпа, но не знам как вървят цените там, а и идея си нямам колко ще излезе тук+КАТ.
Е, той не си купува всеки ден от там коли, но ми каза: 1. Човекът му е близък приятел и 2. В Швейщария не се играело с километражите, демек колкото пише - толкова са реално.
Нямам си и на идея какво да питам, просто се водя по този казал, онази лилка отговорила ... :toothy10: :toothy10: Не разбирам от коли, въпреки че карам 16-та, все купувани от мен пет за гьотере :mrgreen: Няма гаранция, че и сега ще уцеля читавото.
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Това по старото може и да изглежда да е по височко, ама не знам. Първото бялото има снимка на гума с джанта с размер 175/65/14 респективно височината му е точно колкото на агилата.
Друго не мога да ти кажа, като цяло кола и жена са на късмет, каквото ти се падне. Само за вноса от Швейцария, вероятността всяко от тия субарута да е станало на тор е 90+ процента, та голям праз, че не му е превъртян километражът. Хиляда пъти предпочитам скапан мотор който може да се ремонтира пред изгнило купе, което няма правене
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Субару гние повече от Опел. Да не говорим частите колко са му скъпи...
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
ср юли 21, 2021 21:40
Субару гние повече от Опел. Да не говорим частите колко са му скъпи...
Стига се заяжда с опела. Горял масло - е, не гори и капка. Гниел - е, не е изгнил навън стоейки. Аз харесвам опелите и дори се замислих за Опел Мерива. Най го харесвам.
Montoya написа:
ср юли 21, 2021 20:50
Това по старото може и да изглежда да е по височко, ама не знам. Първото бялото има снимка на гума с джанта с размер 175/65/14 респективно височината му е точно колкото на агилата.
Друго не мога да ти кажа, като цяло кола и жена са на късмет, каквото ти се падне. Само за вноса от Швейцария, вероятността всяко от тия субарута да е станало на тор е 90+ процента, та голям праз, че не му е превъртян километражът. Хиляда пъти предпочитам скапан мотор който може да се ремонтира пред изгнило купе, което няма правене
Това: "е станало на тор е 90+ процента" не го разбрах Монти :roll: Какво имаш предвид?
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не се заяждам с никакви опели. Опел е другото име на ръждата, а Субару гние повече и от него, просто правя сравнение.

Монтоя е имал предвид, че да не става нищо от него вероятността е над 90%. Тор не знаеш ли какво е? Кола ти трябва, не тор :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Мнение от Валсо »

@Mouse, ти някъде беше писала, че живееш вдън гори тилилейски и като гледам какви коли си харесваш, има да ги дереш на поразия. Ако ти трябва високо и проходимо МПС, това паркетно нещо няма да ти свърши работа - само ще го дереш на всяка бабунка. Съдейки по снимките, на височина от земята е има-няма 10 см.
Сузуки Самурай ще ти свърши по-добра работа, според мен. Ето ти едно примерно и доволно високо:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=kuqyng
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Mozo написа:
ср юли 21, 2021 22:42
Не се заяждам с никакви опели. Опел е другото име на ръждата, а Субару гние повече и от него, просто правя сравнение.

В голяма заблуда си. След първата Астра, Опел не гният и дори в момента имат една от най-добрата анти корозионна защита. Японските гният на поразия, с дребни изключения, но още не съм срещал такива.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Mouse написа:
ср юли 21, 2021 22:15
[
Това: "е станало на тор е 90+ процента" не го разбрах Монти :roll: Какво имаш предвид?
Вероятността японска кола от швейцария да е изгнила е 90+ процента, особено коли произведени преди 2010 година
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Льо написа:
чет юли 22, 2021 02:12
Mozo написа:
ср юли 21, 2021 22:42

В голяма заблуда си. След първата Астра, Опел не гният и дори в момента имат една от най-добрата анти корозионна защита. Японските гният на поразия, с дребни изключения, но още не съм срещал такива.
Ок, но славата продължава да се носи. Не съм го казал с лошо чувство, просто като сравнение :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Днес като излизах и в Симеоново пред Билата се обърках с една кола, точно като тази дето я исках от Швейцария. Чак като изписука дистанционото видях, че моята е три коли по на зад. Почти са едно към едно. Видя ми се малко по-висока от моята, но като се наведох видях че и тя като Агилата има две кори, които висят по-ниско. Моите дари са захваната с болтова, че все ги отпарям.
Е, видях я на живо. Готино мъниче е, но аз такова си имам :toothy10: Нямаше как да видя само дали е 4х4.
Плъхолюбител
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”