sko4 написа: ↑ср юли 21, 2021 18:50
Мишева, тъй като имаш питане, моя съвет е: не слушай всеки, който казва, ама прави като мене.
Като чета какво си писала, си мисля, че твоя съсед като чели през месец си купува кола от Швейцария....
Пък от къде накъде ще купуваш кола, която даже не само не си видяла, ами и не си пипнала дори? Ами да ти я докарат до теб, плащаш сумата и колата вече е твоя, ама каква ще излезе, не се знае.
Колкото до SUBARU Justy 1.3 AWD 4х4 си е едно хубаво джипче, къса база, високопроходима, малолитражка, 2003 г. с доста екстри кола.
Ето данни за нея
https://bg.autodata24.com/subaru/justy/ ... hp/details
Но държи и цена. Тази цена обаче от 4-5 000 шв. франка си е доста височка.
Има доста тънкости при покупка на употребяван автомобил, внимавай. Ако нещо не ти е ясно- питай.
Повечето неща от линка ще са понятни за Монтоя, но за мен - не са. Аз гледам само цвят, просветка отпред и дали като общо ми харесва. Търся си точно това както ти го описа: "SUBARU Justy 1.3 AWD 4х4 си е едно хубаво джипче, къса база, високопроходима, малолитражка, 2003 г. с доста екстри кола." Малко е скъпа, но не знам как вървят цените там, а и идея си нямам колко ще излезе тук+КАТ.
Е, той не си купува всеки ден от там коли, но ми каза: 1. Човекът му е близък приятел и 2. В Швейщария не се играело с километражите, демек колкото пише - толкова са реално.
Нямам си и на идея какво да питам, просто се водя по този казал, онази лилка отговорила ...

Не разбирам от коли, въпреки че карам 16-та, все купувани от мен пет за гьотере

Няма гаранция, че и сега ще уцеля читавото.