Какво е това? Кола ли? Дай да видя!
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Кой каква кола кара ?
Re: Кой каква кола кара ?
Прочетено: 13456 пътиПлъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Хммм, Ауди. Не съм им фен, но да ти е честита! Безаварийно и с удоволствие да си я караш 

Плъхолюбител

- Льо
- Луд за връзване
Благодаря, Мишон

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Льо
- Луд за връзване
А сега си представи Поло на 16-ки, с профил на гумата 40мм. и нашенски пътища. Това през вестник да мине и скача .....

Ах, а предният капак не се вдига, а се сваля
Безаварийни километри Льо с четирите кръга на ада

Безаварийни километри Льо с четирите кръга на ада

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Безаварийна @Льо ! Само да сменяш масла и филтри 

- Льо
- Луд за връзване
Благодаря, майни!
Надявам се и аз да е безаварийно, но някак не ми се вярва.
Днес се наложи да се позабързам и турих 100 на километража, тва извънградско, на магистралата към Асеновград, та леко се поспекох - не ще да стои в пътя, уплашИх се бре .... Иначе има читава динамика, между високи сгради, щото го пазят от вятъра
Как ще ходи до Поморие летоска, хич не ми идва на акъл

Надявам се и аз да е безаварийно, но някак не ми се вярва.
Днес се наложи да се позабързам и турих 100 на километража, тва извънградско, на магистралата към Асеновград, та леко се поспекох - не ще да стои в пътя, уплашИх се бре .... Иначе има читава динамика, между високи сгради, щото го пазят от вятъра

Честито, Льо! Безаварийно шофиране ти желая!
Когато ти видях Мицана, рекох си, че ти подхожда: широка и дълга кола, със всичките му удобства, а и ти много ѝ се кефеше. А2 си е А2, с алуминиево купе, лека е, тесна е, затова и не е особено стабилна, но пък е икономична. Един колега има такава, дизелова, сребърен металик. Купи си я нейде из вашийот вилает, преди десетина гóдин, и още я търкаля; общо взето е доволен. Оплака се пролетта, че решил да ѝ изпере тавана и... той паднал. Та се тюхкаше, докато намери майстор да му го залепи. В някои отношения това е революционен модел, да знаеш! В немския канал АМС, когато презентираха електричката, споменаха, че купето на този позабравен модел на Ауди, бил подходящ за електрифициране.
Возил съм се няколко пъти в колата на колегата и не е чак толкова зле. Е, друго си е в Сценика, де
Но зависи много от амортисьорите. Има начин да ѝ оправиш возията, споко. И Моонт ще ти го каже.
Когато ти видях Мицана, рекох си, че ти подхожда: широка и дълга кола, със всичките му удобства, а и ти много ѝ се кефеше. А2 си е А2, с алуминиево купе, лека е, тесна е, затова и не е особено стабилна, но пък е икономична. Един колега има такава, дизелова, сребърен металик. Купи си я нейде из вашийот вилает, преди десетина гóдин, и още я търкаля; общо взето е доволен. Оплака се пролетта, че решил да ѝ изпере тавана и... той паднал. Та се тюхкаше, докато намери майстор да му го залепи. В някои отношения това е революционен модел, да знаеш! В немския канал АМС, когато презентираха електричката, споменаха, че купето на този позабравен модел на Ауди, бил подходящ за електрифициране.
Возил съм се няколко пъти в колата на колегата и не е чак толкова зле. Е, друго си е в Сценика, де

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Льо
- Луд за връзване
Благодаря, Шони
Не е тесна, ама хич. Външно е със седем санта по-тесна от Мицубиши-то, ама вътрешно е по-широка. Волана се регулира в четири посоки и ми идва по-висок, с цели два санта. Тавана е на 15 от върха на куфалницата ми и вероятно, щото е доста висока, да изглежда по-тясна с много. Чиста зрителна измама е това нещо. Дори е по дълга от А-класата, с цели 30 санта .... как става това, не знам. В момента е на 185/60 R15 и и стоят малки.

Не е тесна, ама хич. Външно е със седем санта по-тесна от Мицубиши-то, ама вътрешно е по-широка. Волана се регулира в четири посоки и ми идва по-висок, с цели два санта. Тавана е на 15 от върха на куфалницата ми и вероятно, щото е доста висока, да изглежда по-тясна с много. Чиста зрителна измама е това нещо. Дори е по дълга от А-класата, с цели 30 санта .... как става това, не знам. В момента е на 185/60 R15 и и стоят малки.
Типа "балонни" коли, точно като за теб
Не да се свиваш и гънеш докато караш, а да ти е комфорт!

Плъхолюбител

- Льо
- Луд за връзване
На едно Гранд Чероки се бях засилил, ама ме спряха зарад части. Чакало се много за тях. От друга страна трябваше да е под 4 метра, щото все още съм в центъра и дерта с паркирането ескалира. Трето, вече не работя в Пловдив и малко по-икономична кола си е от значение, но най-много съм доволен от това че проклетия ваген не гние.
Електрифицирането, дето го говори Шони, ми е след газифицирането в класацията. Освен това, тази държава първо ще изчезне, после ще се електрифицира авто парка, от някой друг.
- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
- Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
Айде, честито и от мен!
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Добре дошъл в Ауди клуба, Льо, със здраве да си я караш
През дупките няма да минаваш, левитирай там нещо подскачай вътре като има дупка, да скача цялата кола, че тегава работа

През дупките няма да минаваш, левитирай там нещо подскачай вътре като има дупка, да скача цялата кола, че тегава работа

spoiler:
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 108 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет фев 28, 2025 00:28
-
- 0 Отговори
- 52 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
нед яну 05, 2025 15:06
-
-
Хванаха шефа на голяма автокъща да кара ламборгини с 1,41 промила, ще плаща над 350 хил. лв.
от Mozo » пет май 31, 2024 12:36 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 76 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юни 04, 2024 11:16
-
-
-
Актьорът Димо Алексиев, хванат да кара пил, май ще се споразумява, за да е по-малко зад решетките
от Mozo » вт яну 21, 2025 12:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 74 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 21, 2025 12:32
-
-
-
Къде е горският и кой ще кара влака за Бюджет 2025: Анализ на икономисти
от Mozo » пет ное 15, 2024 12:22 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 78 Преглеждания
-