Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вижте кой рисува
Re: Вижте кой рисува
Удивително!
Не изглежда да е монтаж...
И защо да е невъзможно?
Защото не го разбираме ли?!
Не изглежда да е монтаж...
И защо да е невъзможно?
Защото не го разбираме ли?!
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
аз също се изумих въпреки, че не знам точно къде е истината и къде започва илюзията, но е уникално 

" Заговори, че да те видя." - Сократ
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Отнтово прегледах клипчето, с най-голяма отговорност заявявам, че аз не мога да го нарисувам така този слон 

Гледал съм го вече. Не е истинско, твърдо!
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Да - "такова животно нема".
Това са истински слонове и да... те рисуват. По принцип се увличат от импресионизма, но чрез специално... художествено обучение (има цяла ферма в Тайланд за рисуващи слонове), те научават и други стилове.
Към 2009-та беше известен слона Суда, който дори се подписваше...
Разбира се, слоновете са обучени и рисуват... с малка помощ от дресьорите т.е. те избират основната тема (предполагам са научени на десетина основни линии и... похвати) които комбинират (т.е. ги задават дресьорите) и така... Само че съм сигурен че доста хора, дори и с помощ от дресьорите не биха се справили толкова добре.
По ~15$ вървяха рисунките.

Това са истински слонове и да... те рисуват. По принцип се увличат от импресионизма, но чрез специално... художествено обучение (има цяла ферма в Тайланд за рисуващи слонове), те научават и други стилове.

Разбира се, слоновете са обучени и рисуват... с малка помощ от дресьорите т.е. те избират основната тема (предполагам са научени на десетина основни линии и... похвати) които комбинират (т.е. ги задават дресьорите) и така... Само че съм сигурен че доста хора, дори и с помощ от дресьорите не биха се справили толкова добре.

По ~15$ вървяха рисунките.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
ИменноInferlin написа:Само че съм сигурен че доста хора, дори и с помощ от дресьорите не биха се справили толкова добре.

Защото ако е истинско, то вие хората сте нищожества и погубвате всичко живо диео има душа, погубвате природата., погубвате живота на планетата. Вие сте убийци с гласуване за депутати, дето гласуват друго, дето погубват планетата. Аз от името на живота на планетата, включвайки и човеко и животните, дето имаме усет, инстинкт, и всичко дето боли, дето е глад и жажда, съм с живота на планетата ни ЗЕМЯ. Не съм за планетата Марс и да й замислят кислород там, а в същото време да правят пари за парцели на Марс и Луната, спрямо печалба от смъртта на хората, полетата, горите, въздуха, водата, храната..
Вижте кой рисува....
Вижте кой рисува....
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Живейте така, че да му е интересно.
Ами... писал съм дали и доколко е истинско. Въпросът е изцяло философски дали слоновете знаят какво рисуват и ще си остане такъв, докато не започнат да говорят. 
Що се отнася до "вие хората" или "ние хората"... По- добре е да си оправим първо нашата къщичка тук и после да оправяме останалите - в случая Тайланд (защото те освен че не са зле, се отнасят сравнително добре към животните или поне много по-добре от тук, като държавата и институциите им са работещи), чак след което да последва и... целият свят.

Що се отнася до "вие хората" или "ние хората"... По- добре е да си оправим първо нашата къщичка тук и после да оправяме останалите - в случая Тайланд (защото те освен че не са зле, се отнасят сравнително добре към животните или поне много по-добре от тук, като държавата и институциите им са работещи), чак след което да последва и... целият свят.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Крайнодесният Симион в Румъния рисува карти с българска Добруджа
от Mozo » вт май 06, 2025 13:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 61 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo