Махахаххаха

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
И къде твоят гениален мозък установи приликата между "единият" и "другият"? Аз ги пускам, за да се позабавляваме с анаболните им гласове. Ти като си опериран от хумор, ходи си яж сникерса.Nibelung написа:Eдиният пуска мъже, дето искат да са жени, другият - жени, дето искат да са мъже ...
![]()
![]()
Абе ти си оперираният от хумор, щом мислиш, че намирам прилика между вас. Моят хумор е такъв - черен.Zeroadhesion написа:И къде твоят гениален мозък установи приликата между "единият" и "другият"? Аз ги пускам, за да се позабавляваме с анаболните им гласове. Ти като си опериран от хумор, ходи си яж сникерса.Nibelung написа:Eдиният пуска мъже, дето искат да са жени, другият - жени, дето искат да са мъже ...
![]()
![]()
Ако пък видяното ти влияе по някакъв начин, различен от забавното - явно има нещо, ходи да говориш със специалист.
Тоя клип го гледах само до средата. Оттам нататък, когато зад водещата започнаха да се разхождат едни съкровища, от които Русофила би повърналZeroadhesion написа:[media.][/media]
Махахаххаха![]()
![]()
![]()
Защо? Да не си прихванал болестта на Ауески? Иди се прегледай докато е време -> http://www.svnaum.com/bg/contact-usrado84 написа:...ми потекоха лигите и изобщо забравих какво трябваше да гледам или да слушам.