на дейността на животновъдно стопанство-проект.7z
- (7.59 KиБ) Свален 25 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Планиране на дейността на животновъдно стопанство-проект
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Планиране на дейността на животновъдно стопанство-проект
Прочетено: 146 пъти
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Официално: Адвокатите вече могат да рекламират дейността си
от Mozo » ср сеп 11, 2024 12:41 » в Любопитни новиниАдвокатите да могат да рекламират своята дейност, а минималният размер на техните възнаграждения да бъде премахнат. Това е факт, след като депутатите... - 0 Отговори
- 69 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 11, 2024 12:41
-
-
-
Световни фармацевтични компании поискаха помощ за поддържане на дейността си в ЕС
от Mozo » ср апр 16, 2025 11:21 » в Любопитни новиниБлизо три дузини световни фармацевтични компании в писмо до ръководителя на Европейската комисия поискаха помощ за поддържане на дейността си в ЕС.... - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср апр 16, 2025 11:21
-
-
-
Словенският завод на Renault ще сглобява и Dacia в опит да спаси дейността си?
Автомобилният завод Revoz в Нове Место, Словения се подготвя да започне производството на новото електрическо Twingo. Според слухове обаче, паралелно... - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет яну 30, 2025 13:20
-
-
-
Здравен проект
Здравен проект
Тема: Повишаване познанията и усвояването на правилни навици на персонала в операционен блок при МБАЛ – Бургас АД за... - 0 Отговори
- 245 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 25, 2024 01:59
-
-
-
проект за здравни грижи
от Scarllett » вт сеп 24, 2024 22:41 » в Заявки за сваляне от ПомагалоЗдравейте, може ли да ми изтеглите тази тема от помагало. Благодаря! - 1 Отговори
- 107 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 25, 2024 02:00
-