Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Курсова работа по хотелиерство и ресторантьорство

Безплатни реферати, есета, доклади, анализи и всякакви теми свързани с икономика, финанси, счетоводство, маркетинг.
Брутен вътрешен продукт, безработица, брутен национален доход, валутен курс, лихвени проценти, национален дълг, потребителско търсене, процент на инфлация, търговски баланс, фондов пазар.
Нова тема Отговори
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Мнения: 29946
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Репутация: 58101
пол: Жена

Курсова работа по хотелиерство и ресторантьорство

Мнение от Kotkata68 »

Съдържание

Въведение
Глава 1. Основни методологични положения при оценка стойността на предприятията
1.1. Основни понятия
1.2. Принципи за оценка на предприятието
1.3. Три подхода за оценка на предприятията (около 20стр.)
Глава 2. Теоретични основи на имуществения подход при оценка на предприятията
2.1. Значение на имуществения подход за оценката на предприятието
2.2. Анализ на методиките на имуществения подход за оценката на предприятието
2.3. Информационно осигуряване на имуществения подход за оценката на предприятието (около 8 стр.)
Глава 3. Основни положения на методиката за натрупване на активите в предприятието
3.1. Оценка на нематериалните активи
3.2. Оценка на сградите и съоръженията
3.3. Оценка на машините и оборудването
3.4. Оценка на земята
3.5. Оценка на оборотните активи
3.6. Оценка на задълженията на предприятието (около 45 стр.)
Глава 4. Пример за определяне на пазарната стойност на предприятието с използване на метода за натрупване ан активите
4.1. Формулиране на задачите за оценката
4.2. Описание на предприятието
4.3. Определяне на вида на стойността на предприятието
4.4. Описание на подходите за изчисляване на стойността и обосноваване на причините за техния избор
4.5. Източници на информация
4.6. Описание на най-важните фактори, влияещи върху стойността на предприятието
4.7. Икономически обзор на отрасъла, в който функционира оценяваното предприятие
4.8. Местни особености на сферата на функциониране на предприятието
4.9. Финансово състояние на предприятието
4.10. Описание на активите
4.11. Оценка на стойността на предприятието с използване на методиката за натрупване на активите (около 10 стр.)
Глава 5. Оценка на ликвидационната стойност на предприятието
5.1. Особености на оценката на ликвидационата стойност на предприятието
5.2. Понятието ликвидационна стойност на предприятието
5.3. Технологична последователност на работите по изчисляване на ликвидационната стойност на предприятието
5.4. Разработване на календарен график за ликвидация на активите на предприятието
5.5. Изчисляване на текущата стойност на активите на предприятието
5.6. Корекция на текущата стойност на активите на баланса на предприятието при изчисляване на ликвидационната стойност
5.7. Определяне на разходите, свързани с ликвидацията на предприятието
5.8. Изчисляване ликвидационната стойност на предприятието
5.9. Структура на отчета за оценка на ликвидационната стойност на предприятието ( около 20 стр.)
Заключение
.........................................

Целият материал:
kursova-rabota-po-hotelierstvo-i-restoratiorstvo.rar
(285.59 KиБ) Свален 7 пъти
Прочетено: 135 пъти

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Икономика”