Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Блондинки.
Блондинка се вработила като полицайка. И стои си тя едни ден на някаква улица, и изведнъж и дошла менструацията. Много и станало кофти, обаче нямало как да напусне и се обадила в участъка, обяснила каква е ситуацията и помолила да дойде някой от колегите да я замени. Така си чакала три часа. Взела да се изнервя, понеже нямала дамски превръзки, а никак не смеела да напусне. След дълго чакане, дошъл един от колегите пиян. Тя го питала:
- Защо идваш чак сега бе, и то пиян.
- Ами как да не съм пиян ма колежке. Като се обади и каза че ти е дошъл мензиса, първо началника ни почерпи всички по една ракия, след това заместник началника, след това Иван, па Пешо, и така всички. Как да не съм пиян.
- Защо идваш чак сега бе, и то пиян.
- Ами как да не съм пиян ма колежке. Като се обади и каза че ти е дошъл мензиса, първо началника ни почерпи всички по една ракия, след това заместник началника, след това Иван, па Пешо, и така всички. Как да не съм пиян.
Истински секс - е този секс, след който даже съседите запалват по цигара.
Една блондинка отива на пазара да си купи краставици. На една сергия гледа краставици какви ли още няма. Сякакви сортове. Гледа, гледа, никак да реши какво да вземе. Продавачът и вика:
- Госпожице вземете пробвайте някоя и друга, и вижте какъв сорт ви хареса, от тия вземете.
Блондинката отговорила:
- Ами много добра идея! Само къде ви е пробната?
- Госпожице вземете пробвайте някоя и друга, и вижте какъв сорт ви хареса, от тия вземете.
Блондинката отговорила:
- Ами много добра идея! Само къде ви е пробната?
Млада блондинка е при доктора.
- Поздравления! Бременна сте!
- Не може да бъде! Аз никога не съм спала с мъж!
- Не може ли? я по-добре си помослете и се сетете!
- Не, казвам ви, впрочем един познат летец ми показваше как се зареждат самолетите във въздуха.
- Поздравления! Бременна сте!
- Не може да бъде! Аз никога не съм спала с мъж!
- Не може ли? я по-добре си помослете и се сетете!
- Не, казвам ви, впрочем един познат летец ми показваше как се зареждат самолетите във въздуха.
Две блондинки си говорят и едната пита другата:
- Как мина 1-та ти брачна нощ? Какво правихте?
- Аз седях до прозореца, а съпругът ми спеше.
- Но... защо си седяла до прозореца???
- Как защо? Нали първата брачна нощ е най-красива!
- Как мина 1-та ти брачна нощ? Какво правихте?
- Аз седях до прозореца, а съпругът ми спеше.
- Но... защо си седяла до прозореца???
- Как защо? Нали първата брачна нощ е най-красива!