Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Смешни и интересни истории и истински случки
Re: Смешни и интересни истории и истински случки
- Цял час и нагоре, И НЯМА РЕКЛАМА! Ще изпукаме пред тия телевизори! (Това по повод на едно предаване, за жени, дето почна. А на жена ми ѝ се пуши, та не види)
Прочетено: 51533 пъти
Селски, Начо Селски.
Мъж се прибира по-рано от работа; жена му затваря любовника на балкона, гол.
- Мило, защо толкоз рано?
- Рѐжи салата, няма време, почва мача!
Любовникът замръзва, краят на "сезона" е, времето е застудяло.
Човечецът се прежалил и потропал на прозореца.
Мъжът с лош поглед, вещаещ убийство, пита:
- К'ъв си ти, бе?
- Ми таковата... съседката от горе, страшна мадама..., ма мъжът ѝ се прибра и..., таковата..., аз – на твоя балкон!
- Така кажи, бе готин, я ела да пием по ракия!
Речено сторено! Седнали, пили ракия, яли салата, гледали мача, псували съдията.
На изпроводяк, след като го и облякъл, мъжът казал.
- И друг път умната!
Затворил вратата и се сепнал.
- Жена, или ти си к*рва, или над нас са вдигнали етаж!
- Мило, защо толкоз рано?
- Рѐжи салата, няма време, почва мача!
Любовникът замръзва, краят на "сезона" е, времето е застудяло.
Човечецът се прежалил и потропал на прозореца.
Мъжът с лош поглед, вещаещ убийство, пита:
- К'ъв си ти, бе?
- Ми таковата... съседката от горе, страшна мадама..., ма мъжът ѝ се прибра и..., таковата..., аз – на твоя балкон!
- Така кажи, бе готин, я ела да пием по ракия!
Речено сторено! Седнали, пили ракия, яли салата, гледали мача, псували съдията.
На изпроводяк, след като го и облякъл, мъжът казал.
- И друг път умната!
Затворил вратата и се сепнал.
- Жена, или ти си к*рва, или над нас са вдигнали етаж!
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Днес е ден за Прошка.
Звънях на банката за опрощаване
на кредита, ама не ми вдигнаха,
щото било неделя.
Звънях на банката за опрощаване
на кредита, ама не ми вдигнаха,
щото било неделя.

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Международно търговско изложение през 1985 г. На българския щанд се мъдри една тухла. И нищо друго. Любопитен чужд бизнесмен пита:
- Само това ли имате?
- Да! - гордо обяснява уредникът на българската "експозиция" - но-о-о-о тези тухли ги даваме на гърците, а те ни дават маслини!
- Нелош бизнес правите! - казал бизнесменът, а българинът продължил:
-А маслините ги бартеросваме на германците и те в замяна ни дават машини!
- Иха-а-а-а! - възхитил се чужденецът.
- И това не е всичко - продължил българинът - Машините ги даваме на арабите срещу петрол!
Чуждестранният бизнесмен примрял от възхищение и направо припаднал при предпоследното изречение:
- Петрола го доставяме на китайците и те ни дават ЗЛАТО!
Надвесен над припадналия чужденец българинът тихо промълвил:
- А златото го даваме на руснаците и те ни дават кал за тухлите.
- Само това ли имате?
- Да! - гордо обяснява уредникът на българската "експозиция" - но-о-о-о тези тухли ги даваме на гърците, а те ни дават маслини!
- Нелош бизнес правите! - казал бизнесменът, а българинът продължил:
-А маслините ги бартеросваме на германците и те в замяна ни дават машини!
- Иха-а-а-а! - възхитил се чужденецът.
- И това не е всичко - продължил българинът - Машините ги даваме на арабите срещу петрол!
Чуждестранният бизнесмен примрял от възхищение и направо припаднал при предпоследното изречение:
- Петрола го доставяме на китайците и те ни дават ЗЛАТО!
Надвесен над припадналия чужденец българинът тихо промълвил:
- А златото го даваме на руснаците и те ни дават кал за тухлите.
Има едно предаване, ма няма да кажа кое е. Та сигурно ли е, че в тва предаване не потребяват, май всички - и публиката даже, онва дето му забраняват продажбите (вейп ли беше, фашкии ли беше, все в г**а). И аз, следете ми мисълта, обичам да обичам. Обичам, ама в един момент кандисам, уморявам се, един вид. Пък в предаването - неее, битер хипита, то и те (хипитата) в един момент, кандисат. Та мисълта ми е - няма ли тука няква скрита реклама на някво неизвестно вещество, обичлин (условно казано), като го гледам как действа - ковида ряпа да яде. Пък ще е Българска Субстанцията (заради името на предаването
правя се и аз на Стрезов).

Селски, Начо Селски.
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Аз пък мога да ти отговоря много по темата, но няма да научиш моя отговор в тая тема.
Бил съм 4-5 клас. Тогава бяхме дребаци, после за отрицателно време се източихме, ама тогава бяхме дребни. И спортни натури, какъвото и да имаше като спорт (пък то си и имаше) - пробвахме. Дай ще ходим на джудо - отиваме. Аз се задържах малко повече от тумбата, ама и аз се отказах. Защо ли - бил съм малък злобар и треньора е видял нещо в мене, и дойде да иска от нашите да правя повече тренировки. Тренировки, тренировки, ама почна да ми идва нанагорно... Преди ги мачках от моята категория, в един момент - нямам сила да ги хвърля през рамо, почнах да правя подсечки само... Един-два пъти и мене ме биха. И сам се отказах. Треньора идва да ме търси, ама нее, приключих с джудото.
А най-злобния противник за мен знаете ли кой беше - чучелото. Бяхме нечтен брой (дребните) и се въртяхме, все ще се случи да си с него. Няма и крака, единствената хватка дето става е да го хвърлиш. Ми то по-голямо и по-тежко (амен-амен два пъти) от мене, като ти падне отгоре все едно слон те мачка. И стои отгоре ти и ти тежи, и знаеш, че сам си се сложил да си така.
А най-злобния противник за мен знаете ли кой беше - чучелото. Бяхме нечтен брой (дребните) и се въртяхме, все ще се случи да си с него. Няма и крака, единствената хватка дето става е да го хвърлиш. Ми то по-голямо и по-тежко (амен-амен два пъти) от мене, като ти падне отгоре все едно слон те мачка. И стои отгоре ти и ти тежи, и знаеш, че сам си се сложил да си така.

Селски, Начо Селски.
- Aхой, защо си станала толкова рано сутринта?
- Птичките ме събудиха.
- Ах тия птички...
- Не спират да се радват на пролетта! Чуваш ли ги?
Е, аз съм тъпанар, нищо не чувам...
- Птичките ме събудиха.
- Ах тия птички...
- Не спират да се радват на пролетта! Чуваш ли ги?
Е, аз съм тъпанар, нищо не чувам...
Селски, Начо Селски.
Току що видях как една гарга пусна от високо костилка от праскова (на такова го оприличих). Не се счупи, ама пак я грабна и избяга от другите. Хитро животно.
Селски, Начо Селски.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 2 Отговори
- 196 Преглеждания
-
Последно мнение от kim75
нед дек 08, 2024 18:08
-
-
4 знакови истории, или защо все сме в танго за идиоти
от Mozo » ср сеп 04, 2024 12:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 04, 2024 12:56
-
-
-
ПАСЕ: За да има истински мир в Украйна, трябва трибунал за Путин (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » пет яну 31, 2025 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 155 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет яну 31, 2025 12:48
-
-
-
Бъдещето на Украйна: Пътят, по който в България не успяхме да тръгнем истински
от Mozo » пет авг 02, 2024 12:49 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет авг 02, 2024 12:49
-
-
-
Скандал в Дубай за 50-те млн. долара на Ружа, взема ги пълномощникът ѝ, изследвали истински ли е подписът ѝ
от Mozo » ср ное 13, 2024 12:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 90 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 13, 2024 12:40
-