Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Смешни и интересни истории и истински случки
- sko4
- Я елате пиленца при батко...
- Регистриран: съб май 19, 2007 15:14
Re: Смешни и интересни истории и истински случки
Битието на един мъж
Когато бях на 16 г. си мечтаех да си имам гадже.На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най- малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше че ще се самоубие. Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия. Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче. На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах. Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче …… с големи цици.
Прочетено: 51073 пъти
Когато бях на 16 г. си мечтаех да си имам гадже.На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най- малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше че ще се самоубие. Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия. Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче. На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах. Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче …… с големи цици.
Старостта не е порок , порок е глупостта !
- killer_girl
- Лудетина
- Регистриран: съб ное 24, 2007 16:45
В часа по биология, когато взимахме урока за индивидуално развитие на човека, четем въпросите след самия урок. Един от въпросите е следният:
"Каква е разликата м/у половото и безполовото размножаване?"
Даскалката вдига съученик. Той, без много да му мисли, се усмихва и казва:
- При безполовото няма удоволствие!
Накъсахме се от смях, госпожата ни, млада даскалица, и тя горката жена се хвана за главата, но нямаше как- и тя се разсмя!
"Каква е разликата м/у половото и безполовото размножаване?"
Даскалката вдига съученик. Той, без много да му мисли, се усмихва и казва:
- При безполовото няма удоволствие!
Накъсахме се от смях, госпожата ни, млада даскалица, и тя горката жена се хвана за главата, но нямаше как- и тя се разсмя!

Последна промяна от killer_girl на пон яну 19, 2009 23:52, променено общо 1 път.
Спорът е способ да затвърдите у противниците си техните заблуждения.
- sko4
Из дневника на една жена:
Събота вечер.
Мъжът ми се държи странно.Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше , той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по -тихо местенце за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен , затова че е мълчалив .Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам , той се усмихна и продължи да шофира.
Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути , той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми , правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга !. Моят живот е катастрофа.
Страница от дневника на мъжа :
Събота вечер. Днес ЦСКА загуби , за сметка на това с жената здраво се изчукахме.
Събота вечер.
Мъжът ми се държи странно.Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше , той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по -тихо местенце за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен , затова че е мълчалив .Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам , той се усмихна и продължи да шофира.
Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути , той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми , правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга !. Моят живот е катастрофа.
Страница от дневника на мъжа :
Събота вечер. Днес ЦСКА загуби , за сметка на това с жената здраво се изчукахме.
- sko4
ВНИМАНИЕ!!!!
Разказ от потърпевш:
"Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)
Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:
Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...
Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолиха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.
Викам им - няма проблем.
Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...
През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!
Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.
Утре пак ще ходя. Свърши ми водата ! "
--------
Във връзка с множеството получени мейли, искащи данни за коя "Била" точно става дума, ви уведомяваме всички, че не се знае. Ако някой знае, нека да пише!( че мнозина искат да бъдат измамени:-)
Разказ от потърпевш:
"Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)
Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:
Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...
Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолиха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.
Викам им - няма проблем.
Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...
През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!
Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.
Утре пак ще ходя. Свърши ми водата ! "
--------
Във връзка с множеството получени мейли, искащи данни за коя "Била" точно става дума, ви уведомяваме всички, че не се знае. Ако някой знае, нека да пише!( че мнозина искат да бъдат измамени:-)
Истинска история
Преди години в турлашко село имало сватба.
Само че кумът бил много глупав.
Накрая,като не могъл да научи репликите,му ги написали на лист.
Той пъхнал листа в джоба.
Сватбата започнала и дошло ред кумът да държи реч.
Бръкнал за листа,но джобът бил скъсан,тогава казал:
-Ееее па тва дека ми е у гащите...
да стигне и кум Илия,и кума Мария,
и сите наши роднини!
Преди години в турлашко село имало сватба.
Само че кумът бил много глупав.
Накрая,като не могъл да научи репликите,му ги написали на лист.
Той пъхнал листа в джоба.
Сватбата започнала и дошло ред кумът да държи реч.
Бръкнал за листа,но джобът бил скъсан,тогава казал:
-Ееее па тва дека ми е у гащите...
да стигне и кум Илия,и кума Мария,
и сите наши роднини!
Нищо лошо,човекът си говори за написаното на листа.

- Лия
- Не чух, не видях, не казах!
- Регистриран: пон яну 19, 2009 22:21
sko4 написа:26. Карайте 2-3 километра.
27. Спуснете ръчната спирачка.

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
- killer_girl
- Лудетина
На 28 февруари си празнувах рождения ден в механа. По някое време певицата обявява " Поздрав за рожденичката!". Ега ти поздрава дето беше с тази песен :
Всички викаха да ставам да танцувам, но аз категорично отказах! Да не съм луда да танцувам на ТОВА парче?! Все още не съм си загубила сивото вещество чак до такава степен!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Малеее, горката...
Аз също имам една случка с това парче. Нашият басист има рожден ден и решаваме да се съберем две групи в нашата репетиционна и да си посвирим и да си направим кефа като за рожден ден. Свирим там, правим квото правим и един от другата група вика: Ела сега, че съм ти приготвил специален поздрав и го води до колата на касетофона, и му пуска това парче. Оня като се разбесня, започна да го гони, да иска да го бие, стана еднааааа
. И после ми вика: аз си мисля, че ще ми пусне я In Flame, я Pantera, а той ще ми пуска тия цигании
.
Аз също имам една случка с това парче. Нашият басист има рожден ден и решаваме да се съберем две групи в нашата репетиционна и да си посвирим и да си направим кефа като за рожден ден. Свирим там, правим квото правим и един от другата група вика: Ела сега, че съм ти приготвил специален поздрав и го води до колата на касетофона, и му пуска това парче. Оня като се разбесня, започна да го гони, да иска да го бие, стана еднааааа

- killer_girl
- Лудетина
Без майтап, този поздрав ми дойде на главата като студен душ. Нашите се бяха свили в другия ъгъл на механата (празнувах до след 10 часа, разбира се, а от компанията ми имаше непълнолетни, но аз не можех да играя в ролята на придружителка, в случай на проверка) и само проследих как направиха отчаяни гримаси един на друг и как татко каза нещо на майка от сорта на : " Няма да стане да танцува."

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 2 Отговори
- 166 Преглеждания
-
Последно мнение от kim75
нед дек 08, 2024 18:08
-
-
4 знакови истории, или защо все сме в танго за идиоти
от Mozo » ср сеп 04, 2024 12:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 44 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 04, 2024 12:56
-
-
-
ПАСЕ: За да има истински мир в Украйна, трябва трибунал за Путин (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » пет яну 31, 2025 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 144 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет яну 31, 2025 12:48
-
-
-
Бъдещето на Украйна: Пътят, по който в България не успяхме да тръгнем истински
от Mozo » пет авг 02, 2024 12:49 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 46 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет авг 02, 2024 12:49
-
-
-
Скандал в Дубай за 50-те млн. долара на Ружа, взема ги пълномощникът ѝ, изследвали истински ли е подписът ѝ
от Mozo » ср ное 13, 2024 12:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 85 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 13, 2024 12:40
-