Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Нещо като виц
Re: Нещо като виц
Баща се връща от работа и дъщеричката му го посреща възторжено:
- Тате, тате, мама много ще се зарадва, че си идваш!
- А къде е тя сега?
- Ами от един час говори с теб по телефона и все ти повтаря колко много те обича!
Прочетено: 12025 пъти
- Тате, тате, мама много ще се зарадва, че си идваш!
- А къде е тя сега?
- Ами от един час говори с теб по телефона и все ти повтаря колко много те обича!
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
На погребение:
– Тоа па, скъса се да реве ... к'ъв му е покойникът?
– Длъжник.
– Тоа па, скъса се да реве ... к'ъв му е покойникът?
– Длъжник.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Жена се кара на мъжа си:
– Спри да пиеш и да лазиш, че детето гледа от тебе
и вече трета година не може да проходи.
– Спри да пиеш и да лазиш, че детето гледа от тебе
и вече трета година не може да проходи.
Един дървар минавал над реката и си изпуснал брадвата във водата. Заплакал от мъка, но тогава Господ му се явил и попитал :
- За какво плачеш?
- Как да не плача, падна ми брадвата в реката и сега не мога да си изхранвам семейството ...
Тогава Господ взе от реката златна брадва и попита:
- Това ли е твоята брадва ?
- Не, това не е моята брадва - каза дърварят.
Господ взе от реката брадва от сребро и попита :
- Може би това е твоята брадва?
- Не, това не е моята брадва - отговори дърварят.
И накрая Господ извади от реката брадва от желязо.
- Да, това е моята брадва - щастлив отвърна дърварят.
- Виждам, че си честен човек и съблюдаваш Моите заповеди, затова вземи като награда и трите брадви.
Заживя дърварят щастливо и доволно, но за съжаление съпругата му падна в реката .... Отново заплака от мъка и отново Господ му се яви и го попита :
- Защо плачеш?
- Как да не плача, жена ми падна в реката ....
Тогава Господ извади Дженифър Лопес от реката и попита :
- Това ли е жена ти?
- Да, това е жена ми - щастливо отговори дърварят .
Господ се разгневи :
- Ти ме излъга, защо?
- Виж, Господи, бих могъл да отговоря, че това не е моята жена. Тогава ти щеше да извадиш от реката Катрин Зита-Джоунс, а аз отново щях да кажа, че тя не ми е жена. Тогава ти щеше да извадиш моята жена и аз щях да кажа, че това е съпругата ми .... Щеше да ми дадеш и трите, и тогава аз какво щях да правя с тях? Нямаше да мога да ги изхранвам всичките и никой от нас нямаше да е щастлив ....
ПОУКА: Когато мъжете лъжат, го правят с достойнство и в полза на всички...
- За какво плачеш?
- Как да не плача, падна ми брадвата в реката и сега не мога да си изхранвам семейството ...
Тогава Господ взе от реката златна брадва и попита:
- Това ли е твоята брадва ?
- Не, това не е моята брадва - каза дърварят.
Господ взе от реката брадва от сребро и попита :
- Може би това е твоята брадва?
- Не, това не е моята брадва - отговори дърварят.
И накрая Господ извади от реката брадва от желязо.
- Да, това е моята брадва - щастлив отвърна дърварят.
- Виждам, че си честен човек и съблюдаваш Моите заповеди, затова вземи като награда и трите брадви.
Заживя дърварят щастливо и доволно, но за съжаление съпругата му падна в реката .... Отново заплака от мъка и отново Господ му се яви и го попита :
- Защо плачеш?
- Как да не плача, жена ми падна в реката ....
Тогава Господ извади Дженифър Лопес от реката и попита :
- Това ли е жена ти?
- Да, това е жена ми - щастливо отговори дърварят .
Господ се разгневи :
- Ти ме излъга, защо?
- Виж, Господи, бих могъл да отговоря, че това не е моята жена. Тогава ти щеше да извадиш от реката Катрин Зита-Джоунс, а аз отново щях да кажа, че тя не ми е жена. Тогава ти щеше да извадиш моята жена и аз щях да кажа, че това е съпругата ми .... Щеше да ми дадеш и трите, и тогава аз какво щях да правя с тях? Нямаше да мога да ги изхранвам всичките и никой от нас нямаше да е щастлив ....
ПОУКА: Когато мъжете лъжат, го правят с достойнство и в полза на всички...
Снощи се събудих от крампа в крака. После кихнах и си сецнах кръста. На една пръдня съм от пълна парализа.
Селски, Начо Селски.
Току що Гугъл ме уведоми, че и при изключено местоположение, пак ще знае по джипиес и вифи точка де съм, макар и не толкова точно. "Ми, да, следят ни, телевизори, телефони, климатици - от всякъде ни следят" - това от жена ми. Половин минута по късно пускам тивито и там - актуализация на софтиера от еон. Да, викам си, позна и за телевизора, като изброяваше
Селски, Начо Селски.
Така, лежа си аз, вече седма седмица, леко натрошен, леко зарастнал и идва жена ми и вика "какви са ти плановете за днеска, къде мислиш да ходиш".
"На терасата" - котка по гръб не пада. "Аааа, на терасата трябва да си с чорапи на краката" (петата ми и тя е счупена и няма как да сложа чорап).

Селски, Начо Селски.
Това мисля, че някога в миналото съм го пускала, но е толкова готино, че пак го шервам.
Уважаеми Г-н Клиент,
Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове. Имайте предвид, че СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършена Оперативна Система (СОС или както е по-популярна – SOS), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ X.0. Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до деинсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен продукт на ТЪЩА 1.0). Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се деактивира необратимо от самосебе си.
Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите RAZVOD.EXE и IZDRYJKA_DETE.EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0 никога не се опитвайте да го промените на СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.
При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго освен да минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA.AVI в комбинация с CVETIA.JPG. Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички негови най-скъпи версии, а също НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_ В_ЧУЖБИНА. EUR.
Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния пакет към актуалния ъпгрейд под SOS
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
–Скъпи, днес мама, като минаваше
по коридора, часовникът падна зад нея.
–За съжаление, този часовник винаги изостава!
по коридора, часовникът падна зад нея.
–За съжаление, този часовник винаги изостава!
- Извинете, случайно да сте от София?
- Не.
- А познавате ли баба ми?
- Не, защо?
- Просто разказвате същите вицове, които съм слушал от нея преди четиридесет години.
- Не.
- А познавате ли баба ми?
- Не, защо?
- Просто разказвате същите вицове, които съм слушал от нея преди четиридесет години.

С Лилето бяхме заедно в детската градина... В една и съща група.
В училище седяхме на един чин.
Във фейса - тя е на 29 години, а аз на 45...
В училище седяхме на един чин.
Във фейса - тя е на 29 години, а аз на 45...

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Има ли нещо по-добро/по-надеждно от mtr за проверка на загубени пакети?
от Валсо » вт яну 14, 2025 22:39 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 273 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
ср яну 15, 2025 11:18
-
-
-
Швейцария прави нещо невъзможно: покрива Алпите със слънчеви панели
от Mozo » ср сеп 11, 2024 12:51 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 51 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 11, 2024 12:51
-
-
-
Нещо странно и интересно за линукс аудиото, което няма обяснение
от Валсо » пон юли 08, 2024 21:43 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 4 Отговори
- 164 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
вт юли 09, 2024 13:36
-
-
-
Най-добрият AI модел в света ще ви издаде на властите, ако правите нещо нередно с него
от Mozo » вт май 27, 2025 13:09 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 43 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 27, 2025 13:09
-
-
-
Терзиев след срещата със синдикатите: В момента се намираме в нещо по-лошо от стачка
от Mozo » пон май 19, 2025 13:00 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 40 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 13:00
-