Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вицове и само вицове
Re: Вицове и само вицове
Старо ма златно, те и друго подобно

Посред зима един рибар отива да лови риба. Пробива една дупка в леда и тъкмо да хвърли въдицата, някакъв зад него му казва:
- Тук няма риба!
Рибарят отива на друго място. Онзи пак му казва:
- Тук няма риба!
Рибарят се обръща и разгневен го пита:
- Кой си ти бе, мангал?
Онзи го гледа и в същият момент го потупва по рамото и му казва:
- Аз съм пазачът на хокейната площадка!
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4

AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Значи, пак старо, но златноMontoya написа:Старо ма златно, те и друго подобно
Посред зима един рибар отива да лови риба. Пробива една дупка в леда и тъкмо да хвърли въдицата, някакъв зад него му казва:
- Тук няма риба!
Рибарят отива на друго място. Онзи пак му казва:
- Тук няма риба!
Рибарят се обръща и разгневен го пита:
- Кой си ти бе, мангал?
Онзи го гледа и в същият момент го потупва по рамото и му казва:
- Аз съм пазачът на хокейната площадка!

Така е 

AsusVivoBook17
- Какви химически елементи знаете с период на полуразпад една година?
- Асфалтий...
- Асфалтий...
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Трима тираджии се събрали за седмична пауза на паркинг близо до една рекичка. Единият бил с ДАФ, другия с Мерцедес, а третия със Скания. Извадили по една студена биричка и се заприкавали. По едно време колегата с ДАФ- а се сетил ,че носи въдица в прословуто голямата кабина, в която имало място за всичко. Отишли на рекичката и продължили мохабета на биричка. То не било товаране, разтоварване, задръствания... Не щеш ли хванали златна рибка....ама много малка. Примолила им се да я пуснат с обещание да изпълни на всеки по едно желание. Поговорили си тримата и се разбрали за желанията. Първият казал:
- Искам камионите ни да вървят като Волво, че ни писнало да ни изпреварват по баирите!
- АЗ още съм много млада, затова ще питам мама какво да направя.- Казала рибката. Гмурнал а се и след малко се върнала.
- Мама каза ,че единственият начин това да стане е като карате Волво...и хоп и трите камиона се превърнали в FH 16 750 к.с.
Усмихнали се доволно и тримата. Вторият шофьор.
- Аз искам ракията и бирата никога да не ни свършват!
- А това го мога, казала рибката и на мига изпълнила желанието.
Третият.
- Аз искам магистрала до България, права , равна и да не се разваля, че да няма ремонти и задръствания! Да може по бързо да се прибираме при семействата си.
- Ще трябва пак да питам мама, тя все пак пирамидите е направила като я хванал Рамзес. Тя ще знае какво да направя. Гмурнал а се и след малко се върнала.
- Мама каза , че това е невъзможно, аз не съм Бойко Борисов , а златна рибка... Избери си друго желание!
Помислили пак тримата и последния казал.
- Искаме да направиш така ,че жените на тираджиите да не им изневеряват докато са на командировка!
- Ще питам мама....
Минал един час, два...рибката я нямало. Помислили , че няма да се върне и тъкмо си тръгвали когато изскочила малката рибка и казала:
- Мама пита с колко ленти да е магистралата?????

- Искам камионите ни да вървят като Волво, че ни писнало да ни изпреварват по баирите!
- АЗ още съм много млада, затова ще питам мама какво да направя.- Казала рибката. Гмурнал а се и след малко се върнала.
- Мама каза ,че единственият начин това да стане е като карате Волво...и хоп и трите камиона се превърнали в FH 16 750 к.с.
Усмихнали се доволно и тримата. Вторият шофьор.
- Аз искам ракията и бирата никога да не ни свършват!
- А това го мога, казала рибката и на мига изпълнила желанието.
Третият.
- Аз искам магистрала до България, права , равна и да не се разваля, че да няма ремонти и задръствания! Да може по бързо да се прибираме при семействата си.
- Ще трябва пак да питам мама, тя все пак пирамидите е направила като я хванал Рамзес. Тя ще знае какво да направя. Гмурнал а се и след малко се върнала.
- Мама каза , че това е невъзможно, аз не съм Бойко Борисов , а златна рибка... Избери си друго желание!
Помислили пак тримата и последния казал.
- Искаме да направиш така ,че жените на тираджиите да не им изневеряват докато са на командировка!
- Ще питам мама....
Минал един час, два...рибката я нямало. Помислили , че няма да се върне и тъкмо си тръгвали когато изскочила малката рибка и казала:
- Мама пита с колко ленти да е магистралата?????

AsusVivoBook17
- румпелщилцхен
- Регистриран
- Регистриран: ср авг 23, 2017 14:14
Жена вдигнала температура. Мъжът ѝ я закарал в поликлиниката. Тъй като се забавила се прекалено много в кабинета, мъжът не издържал, отворил вратата и заварил доктора да оправя жена му на задна прашка.
- Какво правиш, бе?
-Ами, меря ѝ температурата! - смотолевил докторът. Мъжът бръкнал в джоба си, извадил един огромен нож, показал го на доктора и процедил през зъби:
- Вади го бавно и се моли на него да има цифри!
- Какво правиш, бе?
-Ами, меря ѝ температурата! - смотолевил докторът. Мъжът бръкнал в джоба си, извадил един огромен нож, показал го на доктора и процедил през зъби:
- Вади го бавно и се моли на него да има цифри!
Bene qui latuit, bene vixit 

- Докторе, боли ме левият крак.
- Това е от годините, дядо.
- Ами то и десният ми крак е на толкова години, пък не ме боли...
- Това е от годините, дядо.
- Ами то и десният ми крак е на толкова години, пък не ме боли...

- румпелщилцхен
- Регистриран
- Регистриран: ср авг 23, 2017 14:14
Сляп каубой влиза по грешка в женски мото-бар. Поръчва си уиски и започва да пие. След няколко минути казва:
– Хей, искаш ли да чуеш виц за блондинка?
Целият бар притихва. С дълбок глас, жената до него казва:
– Преди да си кажеш вица, каубой, мисля, че тъй като си сляп, е честно да ти кажа пет неща;
1. Барманът е руса жена с бухалка зад бара;
2. Охраната е руса жена с бокс;
3. Аз съм 198 см. руса жена с черен колан по карате;
4. Жената до мен е руса и шампион по вдигане на тежести;
5. Жената до теб е руса и е професионален борец;
Сега си помисли, каубой… още ли искаш да кажеш този виц?
Слепият каубой се замислил малко, поклатил глава и казал:
– Не… не и ако трябва да го обяснявам пет пъти.
– Хей, искаш ли да чуеш виц за блондинка?
Целият бар притихва. С дълбок глас, жената до него казва:
– Преди да си кажеш вица, каубой, мисля, че тъй като си сляп, е честно да ти кажа пет неща;
1. Барманът е руса жена с бухалка зад бара;
2. Охраната е руса жена с бокс;
3. Аз съм 198 см. руса жена с черен колан по карате;
4. Жената до мен е руса и шампион по вдигане на тежести;
5. Жената до теб е руса и е професионален борец;
Сега си помисли, каубой… още ли искаш да кажеш този виц?
Слепият каубой се замислил малко, поклатил глава и казал:
– Не… не и ако трябва да го обяснявам пет пъти.

Bene qui latuit, bene vixit 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 7 Отговори
- 250 Преглеждания
-
Последно мнение от Zeroadhesion
нед сеп 15, 2024 11:42