Печени патладжани на грил тиган
Необходими продукти:
2-3 бр. патладжани
100 г олио или зехтин
магданоз, копър
балсамов оцет
Начин на приготвяне:
Патладжаните се нарязват на филийки с дебелина 7-8 мм. Без да се посоляват се овалват в мазнината и се поставят в предварително загрят грил тиган. Изпичат се от двете страни. Гарнират се с магданоз, копър или други подправки по желание. Може да се полеят с балсамов оцет.
* По същия начин може да се изпекат тиквички и чушки, като се изчистят от семките.
Прочетено: 554 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Печени патладжани на грил тиган
Печени патладжани на грил тиган
„На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.“
Чарли Чаплин
Чарли Чаплин