Имам 2 рецепти за вас :
1) зелена салата , сварен , зрял боб , червен лук , домат , риба тон , лимонов сок , сол , зехтин - олио и по желание щипка черен пипер .
2) чушки печени и обелени по възможност червени или жълти , зрял боб , червен лук , магданоз , лимонов сок , сол , зехтин - олио
Прочетено: 431 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Салата с боб
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Re: Салата с боб
Втората рецепта ми звучи по-вкусно. 

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
Re: Салата с боб
Въпрос на вкус , но и двете са добри .
Аз обичам много да импровизирам в готвенето , а при правенето на салата съм още повече измислица -премислица . Често зълва ми се майтапи с мен , но скоро ми беше на гости и тъй като тя идва винаги без предупреждение импровизирах с първия вариант . За момент беше в шок от идеята ми , но днес се чухме и ми съобщи , че съпружието и много я е харесало . Като се има в предвид , че той е готвач по професия , както и мъж ми съм доволна от резултата .
На времето сестра ми ми пращаше съобщения , които звучаха така : - Како , идвам след малко , но без хранителни изкушения , ако обичаш !
Аз обичам много да импровизирам в готвенето , а при правенето на салата съм още повече измислица -премислица . Често зълва ми се майтапи с мен , но скоро ми беше на гости и тъй като тя идва винаги без предупреждение импровизирах с първия вариант . За момент беше в шок от идеята ми , но днес се чухме и ми съобщи , че съпружието и много я е харесало . Като се има в предвид , че той е готвач по професия , както и мъж ми съм доволна от резултата .
На времето сестра ми ми пращаше съобщения , които звучаха така : - Како , идвам след малко , но без хранителни изкушения , ако обичаш !