И аз харесвам скумрия, но пък такъв пушек се вдига, че после трябва да пера холната гарнитура.
Сега печа шаран.Въобще не го пълня, не ми харесва с орехи, много тежко ястие става.Разполовявам го на две, посолявам от двете страни, поливам с малко олио, доливам вода почти да го покрие. Печа почти до мазнина в тавата. Тази най- много ми харесва, особено ако рибата е поне 15-20 кг. Казвам ви нема такава вкусотия , особено там с големите кокали, чудна е.
Пъстървата е после наред, защото сьомгата ми е тежка, ако да е вкусна.
Но някой ден ще пробвам березьовка със сальодка, руска работа, утепало се е ...разказа една московчанка.
Въобще съм фен на рибешкото и мидите в подходящ сос.
Честит Никулден

За здраве всеки да допре до зъбите си костица от риба и да гледа да не падне някоя люспа на пода, че поверието е - ще има дупка за запушване и ще има нужда от пари.Аз преди малко открих 4 и си ги скрих
Хубава вечер на всички желая като една велика таткова глъчка по всички български язовири, с кюспетата, с такъмите , с лодката и палатката, с най - големите шарани, та като се прибирахме от риболов, първо майка вадеше багажа, а татко редеше рибата пред входа, после раздаваха на всички, но важното беше да гледаш колко мъже бяха накацали по балконите
Мммм много вкусна тема

И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.