Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Филе от тилапия с хрупкава коричка

Нова тема Отговори
Потребителски аватар
fetus
Почетен член
Почетен член
Мнения: 1901
Регистриран: вт ное 13, 2007 16:49
Репутация: 612
пол: Жена
Местоположение: София- до пълният контейнер

Филе от тилапия с хрупкава коричка

Мнение от fetus »

Изображение Изображение

Продукти за 4 порции:

* 4 филета от тилапия
* 1-2 домата
* 100 г кашкавал
* чесън на прах
* майонеза
* подправка за риба
* гале и яйце за пониране

Приготовление:


Филетата се поръсват с подправката за риба и ги оставяме да преседят 10-15 мин.Панираме и пържим до готовност от двете страни.Слагаме в леко намазнена тавичка и върху всяко филе редим резенче домат / без кожата/, лъжичка майонеза, щипка чесън и отгоре парче кашкавал. Запичаме в предварително загрята фурна за 15-20 мин., колкото да се образува хрупкава коричка. Гарнираме по желание. :питие:
Прочетено: 4189 пъти
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...
Изображение
Нова тема Отговори

Върни се в “Ястия с риба”