Ако някой има шунковар и се интересува от рецептата - ще ви я напиша. Със свинско вратно месо + подправки.
Този път я позабвравих в хладилника и стана супер стегната.
Прочетено: 491 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Домашна шунка в шунковар
Домашна шунка в шунковар
Плъхолюбител
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Re: Домашна шунка в шунковар
И е Доста вкусно. Половината вече я няма
Спорът е, че шунката не изглеждала така, което е вярно. Как да му сложа име като е правено в шунковар. Та за това е "шунка", а не примерно "домашен колбас"
Плъхолюбител
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Re: Домашна шунка в шунковар
Кво туй шунковар!?
Дай рецептата
Дай рецептата
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Re: Домашна шунка в шунковар
Ето:
https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D ... fxenMvKUZM
Избор голям, само трябва да гледаш да има термометър, който влиза в съдчето. Иначе няма как да следиш температурата, а тя се вари 2 часа на 72-75*
Плъхолюбител
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!