Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Черешов пай
Черешов пай
В тава се разтопява 125 гр. (малко пакетче) масло. В него се нареждат обезкостените череши (става с всеки мек плод: череша, капина, ягода, малина). Ако е твърд плод използвам от компот.
В купа се разбиват до бяло 4 яйца + 1 1/2 ч.ч. захар + 1 ч.ч. олио + 3 ч.ч. брашно с бакпурвер. Заливат се плодовете и се пече до суха клечка. Това е на 180* с вентилатор около 35-40 мин. След това като се обърне се сиропира и се украсява по желание. Ако плодовете са от компот със сока или си правите сироп от чаша вода и няколко лъжици захар. Топъл сладкиш се залива с изтинал сироп.
Вкусно е
Плъхолюбител
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Мнения: 284003
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
- Репутация: 334807
- Местоположение: Somewhere In Time
Re: Черешов пай
Така и изглежда
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 18 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон юни 19, 2023 13:26