0
Необходими продукти:
2 бр.авокадо
1 бр.праскови
2 бр.банани
2 с.л.мед
250 гр.пъпеш
1 с.л.лимонов сок
Начин на приготвяне: Авокадото се обелва и нарязва на парчета. С вилица се намачква до получаването на паста. Авокадото трябва да е добре узряло, за да се обработва лесно.
Останалите плодове също се обелват и намачкват на пюре. Прибавят се към авокадовата паста.
Медът се размива в лимоновия сок. С него се залива гуакамолето и се разбърква добре.
Сервира се с палачинки, катми и пържени филийки./kulinar.bg
Прочетено: 471 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Плодово гуакамоле
Плодово гуакамоле
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".