Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

пилешка кавърма

Нова тема Отговори
dool
Регистриран
Мнения: 20
Регистриран: съб окт 01, 2011 21:20
Репутация: 10
пол: Жена

пилешка кавърма

Мнение от dool »

Продукти: 2-3 глави кромид лук, 2-3 моркова, 3 зелени и 3 червени чушки, 1/2 кг гъби, магданоз, дафинов лист
черен пипер, сол, 3-4 парчета пилешки гърди

Приготвяне: В дълбок съд задушавам с 3 лъжици олио и водна чаша вода нарязаните на ситно лук и моркови. След това добавям месото, нарязано на хапки, оставям да поври 3-4 минути и слагам едро нарязаните чушки и гъби. Когато месото и гъбите омекнат добавям подправките и оставям да ври на тих огън .
За гарнитура можете да предложите варени на пара картофи или ориз, задушен с масло.
Прочетено: 605 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 284115
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 335103
Местоположение: Somewhere In Time

Re: пилешка кавърма

Мнение от Mozo »

Малеее, прияде ми се :mrgreen: :oops: :snorting:
Изображение
Потребителски аватар
WonG
Audi Fan
Audi Fan
Мнения: 490
Регистриран: пет ное 14, 2014 11:45
Репутация: 1701
пол: Мъж

Re: пилешка кавърма

Мнение от WonG »

При мен варианта е почти същия, но без морковите и гъбите и със картофено пюре. :thumbright:
Следващия път ще има и гъби. :)

Изображение

Нова тема Отговори

Върни се в “Ястия с птиче месо”