Продукти: 2-3 глави кромид лук, 2-3 моркова, 3 зелени и 3 червени чушки, 1/2 кг гъби, магданоз, дафинов лист
черен пипер, сол, 3-4 парчета пилешки гърди
Приготвяне: В дълбок съд задушавам с 3 лъжици олио и водна чаша вода нарязаните на ситно лук и моркови. След това добавям месото, нарязано на хапки, оставям да поври 3-4 минути и слагам едро нарязаните чушки и гъби. Когато месото и гъбите омекнат добавям подправките и оставям да ври на тих огън .
За гарнитура можете да предложите варени на пара картофи или ориз, задушен с масло.
Прочетено: 747 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
пилешка кавърма
Re: пилешка кавърма
При мен варианта е почти същия, но без морковите и гъбите и със картофено пюре.
Следващия път ще има и гъби.

Следващия път ще има и гъби.
