Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Чушки с плънка от пиле и кашкавал

Нова тема Отговори
Потребителски аватар
nikitta
Академик
Академик
Регистриран: чет мар 19, 2009 22:58

Чушки с плънка от пиле и кашкавал

Мнение от nikitta »

Изображение
Продукти:
10 чушки,
1 сварено пиле,
кашкавал,
Подправки - черен пипер,чубрица и сол на вкус

Приготвяне:
Чушките се изчистват. Пълнежа е от сварено пиле, което се нарязва на дребно, кашкавал на вкус, също на дребни парченца и по желание се слагат домати.
Чушките се пълнят с тази смес, слагат се в тава с малко олио, заливат се с малко вода и се пекат докато хванат коричка в умерена фурна.

Заливат се с бял сос:
Сосът се приготвя по следния начин. В горещо олио се слагат малко брашно и прясно мляко. Като се сгъсти сместа се прибавят, чесън, магданоз и черен пипер.
Заливат се чушките и се оставя докато се запече.
Прочетено: 212 пъти
Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.
Изображение

Потребителски аватар
fetus
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт ное 13, 2007 16:49

Re: Чушки с плънка от пиле и кашкавал

Мнение от fetus »

Това ще го врътна или в събота, или в неделя.... :lol:
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...
Изображение
Потребителски аватар
Kris
Ветеран
Ветеран
Регистриран: пон авг 10, 2009 12:13

Re: Чушки с плънка от пиле и кашкавал

Мнение от Kris »

Понеже, за известно време съм ергенче \:D/ и в събота си го спретнах. Ядяха ми се гъби, та сложих вътре и малко задушени печурки. Само дето соса нещо не ми се получи, май беше силен котлона и загоря брашното. Обаче и без сос си бяха супер. \:D/
Нова тема Отговори

Върни се в “Ястия с птиче месо”