Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Гъши дроб в бутер тесто

Нова тема Отговори
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Мнения: 24809
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16
Репутация: 115525
пол: Мъж

Гъши дроб в бутер тесто

Мнение от шони »

Изображение
Ето какво ви е необходимо:

400 гр. бутер тесто
200 гр. гъши дроб
черен пипер
сол
мацерка

Приготвяне:

Нарежете дроба до като не се е размръзнал напълно, така няма да ви се надроби на каша.
Поръсете с чене пипер и сол.
Нарежете бутер тестото с помощта на резачка за кашкавал.
Така страните на основата ще станат на вълни.
Режете тестото на квадрати, побиращи резените дроб.
Слагате стрък мащерка и печете в топла фурна за около 15- 20 минути.
Получават се страхотни бутер хапки с гъши дроб, подходящи за вино./tedytitova.blogspot.bg
Прочетено: 492 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Нова тема Отговори

Върни се в “Ястия с птиче месо”