Продукти: 300 г филе, 50 г гъши пастет, 30 г бадеми, 100 мл бяло вино, 1/2 кубче пилешки бульон, 20 г масло, олио и брашно.
Приготвяне: Филето се цепи по средата и се пълни с пастета.Овалва се в брашно и се пържи до златисто.В друг тиган се запичат бадемите без мазнина.Прибавят се виното, бульона и маслото и ври до сгъстяване.С този сос залива филето.Подходяща гарнитура са картофено пюре с копър или зеленчуци на скара - тиквичка, патладжан, лук, червена чушка и морков.Поднася се с бяло вино.
Прочетено: 435 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |