Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Пълнено пилешко филе с гъши пастет

Нова тема Отговори
india
Редовен потребител
Редовен потребител
Мнения: 179
Регистриран: вт сеп 08, 2009 12:16
Репутация: 73
пол: Жена
Местоположение: София

Пълнено пилешко филе с гъши пастет

Мнение от india »

Продукти: 300 г филе, 50 г гъши пастет, 30 г бадеми, 100 мл бяло вино, 1/2 кубче пилешки бульон, 20 г масло, олио и брашно.
Приготвяне: Филето се цепи по средата и се пълни с пастета.Овалва се в брашно и се пържи до златисто.В друг тиган се запичат бадемите без мазнина.Прибавят се виното, бульона и маслото и ври до сгъстяване.С този сос залива филето.Подходяща гарнитура са картофено пюре с копър или зеленчуци на скара - тиквичка, патладжан, лук, червена чушка и морков.Поднася се с бяло вино.
Прочетено: 435 пъти
Нова тема Отговори

Върни се в “Ястия с птиче месо”