Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Специалитет "Меча лапа"

/свинско, телешко, агнешко, дивеч/
Нова тема Отговори
india
Редовен потребител
Редовен потребител
Мнения: 179
Регистриран: вт сеп 08, 2009 12:16
Репутация: 73
пол: Жена
Местоположение: София

Специалитет "Меча лапа"

Мнение от india »

Продукти и приготовление за 1 порция:
250 г свинско бонфиле се разчуква с дървено чукче.Престоява 1 ден в марината от :20 г горчица, 1чаена лъжичка кисело мляко, 20 мл соев сос,1 чаена лъжичка мед, щипка сол, за да се придаде по-пикантен вкус на месото.
На следващият ден се прави пълнежът от 30 г сирене, 50 г кисели краставички, 50 г шунка, 50 г гъби.Слага се в средата на филето и то се затваря, като се прилепва единият край към другия.После се овалва в яйце и галета и се пържи 10 минути в несилно загрято олио.
Гарнира се със зеленчуци според сезона.За прилика с лапата на мечката от едната страна се слага нарязан лук.
Прочетено: 1937 пъти
Нова тема Отговори

Върни се в “Ястия с месо”