Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Пържоли в "сняг"

/свинско, телешко, агнешко, дивеч/
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
nikitta
Академик
Академик
Мнения: 8800
Регистриран: чет мар 19, 2009 22:58
Репутация: 1621
пол: Жена

Пържоли в "сняг"

Мнение от nikitta »

Необходими продукти:

4 свински филета
200 мл бяло вино
4 белтъка
4 супени лъжици кисело мляко
червен пипер
черен пипер
кимион
къри


Начин на приготвяне:

Пържолите се начукват и се натриват със сол, черен и червен пипер. Отгоре се поливат с 200 мл бяло вино и се оставят за 1 час да се овкусят.

След това се прехвърлят в йенска тенджера и се заливат с 200 мл вода. Пекат се около 50 минути на 200 С.

Четирите белтъка се разбиват на сняг и към тях се добавят 4 супени лъжици кисело мляко.

С тази смес пържолите се покриват, докато потънат в "снега" и леко се запичат.



02.11.2009/Маруся Иванова
rozali.com/
Прочетено: 167 пъти
Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.
Изображение

Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Ястия с месо”