Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Дроб по воденичарски

/свинско, телешко, агнешко, дивеч/
Нова тема Отговори
india
Редовен потребител
Редовен потребител
Мнения: 179
Регистриран: вт сеп 08, 2009 12:16
Репутация: 73
пол: Жена
Местоположение: София

Дроб по воденичарски

Мнение от india »

Продукти: 500-600 г телешки дроб / може и свински/, 1 чаена чаша вино, 3-4 супени лъжици олио, по 1 чаена лъжичка смлян черен пипер и бахар, сол на вкус.
Приготвяне: Дробът се почиства от жилите и се нарязва на по-едри и по-дебели парчета.Слагаме го в дълбок съд и го заливаме с виното, олиото, бахара и черния пипер.Слага се в хладилника да престои 3-4 часа.След като се отцеди, се пече на сгорещена скара по 3-4 минути от всяка страна.Соли се при поднасянето.
Прочетено: 243 пъти
Потребителски аватар
videania
Доктор
Доктор
Мнения: 6723
Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45
Репутация: 1095
пол: Жена
Местоположение: София

Re: Дроб по воденичарски

Мнение от videania »

:lol: Изглежда вкусно и сочно ! Утре ще опитам след като дробът е киснал в посочената марината! PDT_Love_18
Изображение

Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач.

http://www.vbox7.com/play:822742e3
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Ястия с месо”