Продукти: 500-600 г телешки дроб / може и свински/, 1 чаена чаша вино, 3-4 супени лъжици олио, по 1 чаена лъжичка смлян черен пипер и бахар, сол на вкус.
Приготвяне: Дробът се почиства от жилите и се нарязва на по-едри и по-дебели парчета.Слагаме го в дълбок съд и го заливаме с виното, олиото, бахара и черния пипер.Слага се в хладилника да престои 3-4 часа.След като се отцеди, се пече на сгорещена скара по 3-4 минути от всяка страна.Соли се при поднасянето.
Прочетено: 243 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Дроб по воденичарски
- videania
- Доктор
- Мнения: 6723
- Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45
- Репутация: 1095
- пол: Жена
- Местоположение: София
Re: Дроб по воденичарски


-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Ракът на черния дроб е трудно уловим в ранен стадий, ето кои са симптомите на заболяването
от Mozo » чет ное 07, 2024 14:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 75 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет ное 07, 2024 14:42
-
-
-
Проф. Асен Дудов: Ранното откриване е от решаващо значение за лечението на рака на белия дроб
от Mozo » пет ное 29, 2024 14:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 125 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 29, 2024 14:02
-
-
-
LungX - безплатният онлайн въпросник, помага за ранно разпознаване на симптоми за рак на белия дроб advertorial icon
от Mozo » пет апр 18, 2025 12:34 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 26 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет апр 18, 2025 12:34
-