Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Тази пълнена агнешка плешка за Великден си е истинска класика!

/свинско, телешко, агнешко, дивеч/
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Мнения: 24851
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16
Репутация: 115935
пол: Мъж

Тази пълнена агнешка плешка за Великден си е истинска класика!

Мнение от шони »

Класическа агнешка плешка
Съставки: агнешка плешка – 1 бр., агнешки субпродукти – 400 г, ориз – 1 водна чаша, зехтин – 150 мл, краве масло – 100 г, зелен лук – 2 вр., зелен чесън – 4 стръка, чер пипер, червен пипер, джоджен, свеж магданоз, сол. Измивате старателно агнешките субпродукти (карантии, дреболии) и ги сварявате. Дръпвате ги от котлона, изчаквате да се охладят и ги нарязвате на дребни парчета. Запазвате бульона от варенето. Наситняте лука и чесъна. Загрявате зехтина и ги слагате в него. Добавяте нарязаните субпродукти и ориза, разбърквате. Посолявате, доливате 1 черпак от бульона и отново разбърквате. Щом оризът набъбне и омекне, прибавяте зелените и насипните подправки.
https://www.actualno.com/recipes/tazipy ... 13159.html
Прочетено: 39 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Ястия с месо”