Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
В началото, когато сме започнали да използваме линукс, той ни е бил виновен за проблемите след ъпдейт.
Докато това за електронния подпис съществува само за Spyware и Макинтраш, но не и за линукс, а малкото, което го има за линукс пък е счупено, ще плюя.
Да, ама тоя B-Turst иска да инсталира екстенжън в Лисицата, който както се вижда бил счупен.
Не е чак толкова важно. Доколкото разбрах от това, което Пощенска банка бяха написали в интернет банкирането, ако направя превод (вкл. и вътрешнобанков такъв), с електронния подпис преводът ще става приоритетно веднагически, докато без подпис трябва да чакам между 5 мин. и 24 часа (или повече, ако направя превода през уикенда), за да се прехвърлят парите от една сметка в друга. Но аз му намерих цаката и без подпис: за преводи извън банката избирам БЛИНК (таксата за извънбанков превод е една и съща, независимо дали избереш БЛИНК или по-бавните методи), така че мога да мина и без ел. подпис. А на вътрешнобанковите преводи мноооооого рядко им трябва повече от 5 мин., за да се осъществят, така че и там е добре.
Таксата зависи от банката. В Пощенска е 1.20 лв, независимо дали Блинк или Бисера.
Ба, и аз съм в пощенска, явно съм се объркал, но го ползвам редовно като превеждам