Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
А бе що ли не ви пратя скрийншот на голямата ми скорост, та да ви запуша устите....ама хааааMozo написа:Готин е тоя тест![]()
Офтопик:
PON, баце, стъклото до апаратамента влизаMozo написа:Спектрум нет изкърти асфалта (както винаги)![]()
![]()
Ех, Скоч:sko4 написа:Мозо, тоя хром много ми харесва, всичко си ми превежда щом му заповядам !
То и аз понякога свалям със седем и малко, но е по-скоро изключение. Нищо де, за 25 кинта си е суперZeroadhesion написа:PON, баце, стъклото до апаратамента влизаMozo написа:Спектрум нет изкърти асфалта (както винаги)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвай с IrfanView. Натискаш C (це) и "Старт". Там ще си видиш клавишната комбинация за скрийншота. IrfanView все още не е отказвал да снима флаш.Zeroadhesion написа:Добро еСнимам с телефона, че има някакъв бъг и не мога да правя скрийншоти на flash player.
![]()
[img.]http://store.picbg.net/pubpic/7C/2F/d16 ... f67c2f.jpg[/img]
А прави ли Screenshot-и през Wine?Mozo написа:Има го, ползвам го с Wine откак се помня и работи безупречно![]()
![]()