Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Курсове speaking английски - къде - София?
Курсове speaking английски - къде - София?
Дадоха ми зор да си развия разговорния английски. Та сега търся някакви курсове. Не знам дали от групите за разговорен английски ще има ефект, т.к. ще сме определен брой хора или да се насоча към индивидуално обучение? Ако може да дадете насоки и да препоръчате място 
Прочетено: 206 пъти

- killer_girl
- Лудетина
- Регистриран: съб ное 24, 2007 16:45
Re: Курсове speaking английски - къде - София?
По-добре е да си в група, особено ако ще се явяваш за сертификат на Кеймбридж, TOEFL и другите подобни. Ако си на индивидуално обучение, преподавателят малко или много ще те измъква от трудните моменти, като насочва темата. За да говориш свободно, е хубаво да си в компанията на други на твоето ниво, защото така започваш да разчиташ повече на себе си. Мисля, че в ДЕО-ИЧС предлагат курсове за разговорен английски, мога да препоръчам и конкретен преподавател, само че от ФАРОС, и да ти дам нейните координати, за да се разберете, че от описаното от теб не ми е ясно дали се стремиш към ниво B1 ИЛИ B2.
Спорът е способ да затвърдите у противниците си техните заблуждения.
Re: Курсове speaking английски - къде - София?
Килърче, не се подготвям за изпит. Езиците не са ми много приятна тема и английския ми е слаб. Не, че не мога да си поискам нещо, но ми се налага да работя с чужденци. Писмено се оправям - като имам време да осмисля какво да напиша, ама устно е кофти. Та затова ми дадоха зор да си оправям разговорния английски. Иначе като ниво последно завърших А2, но сега не се стремя към ниво.
Утре ще видя тези Део-ичс, а не отказвам и координатите
Утре ще видя тези Део-ичс, а не отказвам и координатите

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 123 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo