Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Сънища ;]]

Споделен проблем - половин проблем.
Saw
Кралят на скандала
Регистриран: съб май 23, 2009 21:34

Сънища ;]]

Мнение от Saw »

Разкажете ми за най-странните си сънища...
Прочетено: 899 пъти
Сигнално жълт до последния капиляр
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Re: Сънища ;]]

Мнение от kim75 »

О,любимата ми тема. :mrgreen:
Не знам дали са ми странни,но често се сбъдват.Понякога това много ми харесва,но понякога ми се ще никога вече да не заспивам... :???:
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Saw
Кралят на скандала
Регистриран: съб май 23, 2009 21:34

Мнение от Saw »

Така и не разбрахме най-страшния ти сън ?
Сигнално жълт до последния капиляр
Потребителски аватар
djinjar
Ветеран
Ветеран
Регистриран: чет май 07, 2009 15:44
Контакти:

Мнение от djinjar »

Хай сташния и най повтарящия се сън от както съм станала човече с памет е че играя на гоненица с брат ми на стръмен покрив и на него му пада едната обувчица(бяла)двамата сме в бели роби облечени...и аз хуквам на долу по покрива да я гоня.....обувката пада.....и аз след нея....и се събуждам
"Най-ценното притежание което може да има един мъж на този свят е едно женско сърце"Джосая Г.Холанд
Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22

Мнение от kanton »

БЕЛИ ДРЕХИ - ако носиш насън, чакат те ядове или влошаване на здравето. Близък човек ако е с бели дрехи, скоро ще чуеш добри вести за него.

ОБУВКА, ОБУВАЛКА, ОБУЩАР, ОБУВАШ - ли се насън, значи да се готвиш за нови начинания, чака те работа. Ако си купуваш обувки, делата ти ще потръгнат. Друг ако си купува обувки, ще научиш за брак или годеж. Ако купуваш обувки на някого, ще сводничиш, ще си посредник на интимни отношения. Ако носиш стари или скъсани обувки, ще претърпиш загуби, предстои ти застой в работата. Ако обувките ти са тесни и неудобни, ще имаш трудности в службата, ще се чувстваш потиснат и угнетен. Ако използваш обувалка, ще разчиташ на чужда помощ в преките си задължения. Женски обувки в съня са знак за хитрост и любовно лукавство, а мъжки - за добри печалби и успехи чрез труд. Ако насън загубиш обувките си, чакат те материално и духовно обедняване. Ако намериш обувки, ще получиш вест от любимия чрез писмо, телефонно обаждане и т. н. Ако сънуваш, че си обущар, ще успееш само ако планираш действията си. Друг ако е обущар, значи имаш надежден съдружник или покровител на начинанията ти.

ПАДАНЕ, ПАДАШ - ли от високо в съня си, не те чака нищо добро - ще се провалиш, ще претърпиш неуспех. Ако падаш във вода, ще си възвърнеш онова, което си изгубил или са ти отнели. Ако падаш от стълба, ще те унижават, ако паднеш от дърво, пази се от клевети, ако падаш от велосипед или от движещо си превозно средство, ще те понижат, накажат или уволнят. Ако не знаеш откъде и от какво си паднал, изневиделица ще понесеш удари и загуби. Ако видиш друг да пада, скоро ще дойде краят на неприятностите ти. Падащи листа в съня са знак за печал и сърдечна тъга, а падащи плодове показват, че пропиляваш възможностите си.

ГОНЕНЕ, ГОНИТБА, ГОНИШ - ли някого насън, значи излишно се конфронтираш с хора, които могат да ти помогнат. Ако тебе те гонят насън, сам си създаваш врагове. Игра на гонене в съня е знак за любовни закачки между приятели. Бясна гонитба ако сънуваш, е сигнал за чревни или стомашни проблеми.

ПОКРИВ - сънуваш ли покрива на къщата си, ще си поставяш неизпълними цели, ще се стремиш към невъзможното. Ако се качваш на покрива, предстоят ти успехи, но на твърде висока цена. Ако паднеш от покрив, чака те провал, а ако и се нараниш при това, ще претърпиш парична загуба или ще се разболееш. Ако къщата ти няма покрив, ще постъпиш глупаво или лекомислено. Ако покривът се срути или гори, очаквай нещастие у дома.

Това е в общи линии сънят ти. :усмивка1:
Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Аз в много от пътите, когато заспивам, сънувам, че падам в някаква дупка, цялото ми тяло изтръпва и се събуждам от "падането". Това е в началният стадий на заспиването. :-k А иначе като малък си спомням, че сънувах много пъти един и същи сън. И сега понякога ми се повтарят сънищата, обаче само това знам, не мога да си ги спомня и възпроизведа тук :banghead:
Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран

Мнение от kanton »

Мога да кача целият съновник ако имате желание,за удобство на потребителите.
Потребителски аватар
videania
Доктор
Доктор
Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45

Мнение от videania »

:-k Напоследък сънувам,но рядко помня сънищата си и не са така впечатляващи както преди време...
За най-странен не бих могла да се сетя,защото общо взето повечето сънища са странни,но имам ярък спомен от един често повтарящ се сън,след който,благославях събуждането си...Цветен сън,дълга кухня с ярка жълтеникава светлина(подобна на тази,която имахме в най-старото жилище,където сме живяли)До белия кухненски бюфет има бутилка с малко бяла течност,аз съм много жадна и мисля,че това е прясно мляко.Отпивами всичко започва да гори в мен,плюя и плакна устата си-оказва се че в бутилката е имало препарат-газ или нещо такова мазно...След това,тичам ,явно бързам много,защото се задъхвам и си повтарям,че не трябва да спирам.Тичам през поляни и дворове и изведнаж попадам в някаква помийна яма,която като блатото започва бавно да ме поглъща.Викам за помощ.Поглеждам на горе и виждам лицата на моите родители ,те са изкривени и се смеят и подиграват.Такава болка и безпомощност не помня на живо да съм изпитвала...
Изображение

Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач.

http://www.vbox7.com/play:822742e3
Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран

Мнение от kanton »

ЖАДЕН, ЖАЖДА - насън предсказва затруднения в работата ти. Ако утолиш жаждата си, предстои ти професионална изява. Ако пиеш, но не можеш да утолиш жаждата си, чакат те неприятни новини. Ако дадеш на някой жаден да пие, ще получиш голямо удовлетворение от работата си.
ПИЕШ - ли хубава студена вода в съня, значи спокойствие, здраве и добруване. Ако пиеш алкохол, ще се изявиш в работата си. Ако пиеш вино, ще забогатееш или ще спечелиш съмишленици, а ако пиеш бира, ще се ядосваш. Ако пиеш мляко, ще имаш здравословни проблеми, ако пиеш боза, ще си недоволен. Ако пиеш кафе, ще се влюбиш, а ако пиеш чай, чакай приятелства и покани. Пиене на сок означава добър живот, а на газирани напитки - дребни измами и загуби.
БЯГАНЕ, БЯГСТВО, БЯГАШ - ли в съня си, значи след известни затруднения ще се радваш на свобода, независимост и безгрижие.
ПОМИЯ, ПОМИЙНА ЯМА - видиш ли насън, пази се от болести. Ако изливаш или чистиш помия, ще се освободиш от товар. Ако газиш в помия, предстоят ти сериозни неприятности.
СИЛАЖ, СИЛАЖНА ЯМА - в съня предупреждават, че има опасност да изгубиш или да пропилееш спечеленото.
ЯМА - копаеш ли насън, наяве таиш лоши намерения. Ако я прескачаш или заобикаляш, ще прескочиш или ще заобиколиш трудности и препятствия в работата си. Ако паднеш в яма, ще попаднеш в капан, ще имаш неприятности и проблеми. Ако затрупваш или покриваш с нещо ямата, трябва да се пазиш, защото лесно може да се поддадеш на измама.
РОДИТЕЛ - че си, ако сънуваш, значи се нуждаеш от помощ или от добър съвет. Ако видиш своите родители, някой от семейството ще има повод за празнуване. Ако сънуваш отдавна починали родители, ще се радваш, в дома ти ще има разбирателство. Ако се караш с родителите си, значи наяве правиш погрешна стъпка.
СМЕЕШ - ли се насън, наяве ще плачеш. Ако чуеш някой да се смее, ще имаш големи проблеми. Истеричен смях в съня е предсказание за значителни загуби.
Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран

Мнение от kanton »

Аз в много от пътите, когато заспивам, сънувам, че падам в някаква дупка, цялото ми тяло изтръпва и се събуждам от "падането". Това е в началният стадий на заспиването. :-k А иначе като малък си спомням, че сънувах много пъти един и същи сън. И сега понякога ми се повтарят сънищата, обаче само това знам, не мога да си ги спомня и възпроизведа тук
ПАДАНЕ, ПАДАШ - ли от високо в съня си, не те чака нищо добро - ще се провалиш, ще претърпиш неуспех. Ако падаш във вода, ще си възвърнеш онова, което си изгубил или са ти отнели. Ако падаш от стълба, ще те унижават, ако паднеш от дърво, пази се от клевети, ако падаш от велосипед или от движещо си превозно средство, ще те понижат, накажат или уволнят. Ако не знаеш откъде и от какво си паднал, изневиделица ще понесеш удари и загуби. Ако видиш друг да пада, скоро ще дойде краят на неприятностите ти. Падащи листа в съня са знак за печал и сърдечна тъга, а падащи плодове показват, че пропиляваш възможностите си.
ИЗТРЪПНАЛ - ако сънуваш, че ти изтръпне някоя част от тялото, ще получиш неприятна вест.
Потребителски аватар
videania
Доктор
Доктор
Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45

Мнение от videania »

kanton написа:Ако пиеш, но не можеш да утолиш жаждата си, чакат те неприятни новини.
kanton написа:Ако пиеш мляко, ще имаш здравословни проблеми,
kanton написа:ПОМИЯ, ПОМИЙНА ЯМА - видиш ли насън, пази се от болести.
kanton написа:Ако паднеш в яма, ще попаднеш в капан, ще имаш неприятности и проблеми
kanton написа:Ако чуеш някой да се смее, ще имаш големи проблеми.
:roll: Наистина имах много голями проблеми и то повтарящи се,създадох с боледуването си много грижи и неприятни емоции за близките си и макар и трудно "избягах " от проблема си.
:clap: Предсказанията са близо до истината!благодаря! PDT_Love_18
Изображение

Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач.

http://www.vbox7.com/play:822742e3
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

kanton написа:ПАДАНЕ, ПАДАШ - ли от високо в съня си, не те чака нищо добро - ще се провалиш, ще претърпиш неуспех. Ако не знаеш откъде и от какво си паднал, изневиделица ще понесеш удари и загуби.
Това падане го сънувам цял живот. Дали не означава, че съм провал, тогава :lol: :lol:
Потребителски аватар
djinjar
Ветеран
Ветеран
Регистриран: чет май 07, 2009 15:44
Контакти:

Мнение от djinjar »

kanton написа:Мога да кача целият съновник ако имате желание,за удобство на потребителите.
не е лошо да го качиш :) ама да има и търсачка :))
"Най-ценното притежание което може да има един мъж на този свят е едно женско сърце"Джосая Г.Холанд
Потребителски аватар
dark_angel
VIP
VIP
Регистриран: нед ное 02, 2008 14:05

Мнение от dark_angel »

Моят най-страшен кошмар и единственият сън,който си спомням,включва Баба Яга,лопати,гонене,брат ми,пещера... :toothy10: Ужас,това е от преди 7-8 години и все още си го спомням и се смея с глас :lol:
  Of all the things I've lost, I miss my mind the most  
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Ааа, сега се сетих: Бях малък и сънувах, някакъв кошмар :) Беше на действително съществуващ таван на една къща и там имаше някакво чудовище. И аз супер много се стреснах, то ме гонеше и т.н. Ама по едно време си казах "Абе, какво се паникьосвам, това е само сън." И се събудих. Това е единственият път, в който съм си казвам "Хаха, това е само сън, не се спичай" И още си го помня и искам да го направя отново, но не мога :-k
Нова тема Отговори

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”