Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Бъди сигурна, че ще се върне! А когато изпаднеш в дупка, ние винаги сме насрещаrosi_vesko написа:ЗДРАВЕЙТЕ!ОТ ВЧЕРА СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА ПИША ИЛИ НЕ,НО НАКРАЯ РЕШИХ-ЩЕ ПИША ПЪК........!ПРЕДИ1,4Г МИ АМПУТИРАХА КРАКЪТ. :плач: И ЖИВОТА МИ СЕ ПРОМЕНИ КОРЕННО-ОТ ЧОВЕК КОЙТО НЕ СЕ СПИРА НА ЕДНО МЯСТО СЕ ПРЕВЪРНАХ В ИНВАЛИД ЗАВИСЕЩ ОТ ОКОЛНИТЕ!МНОГО ТРУДНО ГО ПРИЕХ,НО НЯМАМ ИЗБОР.НЕ СЪМ ГО ПРЕОДОЛЯЛА И НЕ ЗНАЯ ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ МОГА!?!Е ПОНЕ ВЕЧЕ СЕ ОБСЛУЖВАМ САМА,ДОМАКИНСКАТА РАБОТА ПОЧТИ ИЗЦЯЛО Я ВЪРША АЗ,НО НИЩО НЕ Е КАКТО ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА!НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ЗА НИЩО....НЕ МИ СЕ ГОВОРИ,НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВИЖДАМ С БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ,НИЩО НЕ МЕ РАДВА!СТАНАХ РАЗДРАЗНИТЕЛНА И ИЗБУХЛИВАДАЛИ НЯКОГА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЗАСМЯНИЯТ И ВЕСЕЛ ЧОВЕК,КОЙТО ОСТАНА НА ОПЕРАЦИОННАТА МАСА?
Здравей!НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ЗА НИЩО....НЕ МИ СЕ ГОВОРИ,НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВИЖДАМ С БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ,НИЩО НЕ МЕ РАДВА!СТАНАХ РАЗДРАЗНИТЕЛНА И ИЗБУХЛИВА
............................
ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЗАСМЯНИЯТ И ВЕСЕЛ ЧОВЕК,КОЙТО ОСТАНА НА ОПЕРАЦИОННАТА МАСА?
![]() |