Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Плюс и минус 2019

Споделен проблем - половин проблем.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Плюс и минус 2019

Мнение от kim75 »

В последният ден на тази проклета, за мен, година можем да й направим един разбор в тази тема. Да си сподели, който желае, какво хубаво и какво нехубаво му се случи през 2019-та. ;)

За мен тази беше една от най- тежките ми години. Да, знам, че винаги може да е и по- зле и не ми се иска да я изпращам песимистично, но нещата са каквито са и ще ви споделя най- главните си плюсове и минуси, а вие преценете дали ще я запомня с добро. ;)

- Работих до 1-ви април. Първо като помощник в кухнята на един китайски ресторант, после в китайски магазин. Останах дни преди рожденият си ден без работа, та до сега!
- Докато работех в магазина ми се влоши проблема с краката. Стигнах до положение, в което не можех да направя две крачки нормално, изминавах разстоянието от спирката до вкъщи за 20 минути, вместо за 2! Хукнах по лекари и... си останах вкъщи.
- Заради качените килограми ме изследваха за диабет и щитовидна жлеза, но и за двете съм ок. \:D/ Заради краката минах през няколко прегледа и накрая ми потвърдиха- артроза на колянната става! :???: Шок и ужас! Минах на хапчета и не ми се мисли какво ме чака!
- Първият от обиколените доктори беше гинеколог, който пък ме "успокои", че съм в предменопаузен период. Почувствах се възрастна... :evil4: Каза ми и да забравя за биологично, мое дете! Шок номер две за годината! :sad:
- През месец май съвсем случайно научих, че моя голяма любов, човекът с когото живях две години, е починал още през 2015, от рак! :сълзи: Тази болка скоро няма да ми мине! :сълзи:
- През лятото приятел на семейството ни, испанец, също влезе в болница! Направиха му няколко операции и лежа няколко месеца!... В края на септември и този толкова добър човек си отиде... от рак! :sad:

+Тази година намерих нови приятели, повечето българи. \:D/ Вярно, че аз не се събирам много със сънародници, но е хубаво да знам, че има и стойностни хора около мен. \:D/
+През последните 8 месеца имах много време за четене на книги. На испански и на български, щастието ми беше пълно. А още по- щастлива съм откакто научих, че една млада, хубава, интелигентна и добра българка е положила основите за библиотека с книги на български тук, на островчето ни! \:D/ През 2020 все така ще си вземам книги от нея!
+ Музиката е другата ми утеха! Тази година успях да присъствам само на един концерт, този на Rafael. Изпратих с положителна, зареждаща емоция една година, която се моля да не се повтаря!

Пожелавам на всички една прекрасна 2020 и очаквам историите ви за 2019! PDT_Love_18
Прочетено: 206 пъти
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Плюс и минус 2019

Мнение от Mozo »

Доброто на тази година е, че Ким се върна у форумо :p
Изображение
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик

Мнение от kim75 »

Ей, Мозич, много мило! PDT_Love_18 :гуш: Всъщност, сама трябваше да го отбележа в плюсовете! :oops: \:D/
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

По някой път нещо, което е пред нас, е трудно видимо :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик

Мнение от kim75 »

Факт! :съгласен:

Казвай си плюсчета и минусчета, не се мотай. :p :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Казах ги :p
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори