Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Боклуци карат таксита (MegaTaxi)

Споделен проблем - половин проблем.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Боклуци карат таксита (MegaTaxi)

Мнение от Валсо »

Тази сутрин трябваше да водя два мъжки котарака на кастрация и поръчах такси през едно приложение ТаксиСтарс, като мислех, че това е приложението на 91280. Ама не било само за тях, явно са съвкупност от фирми. И двата котарака бяха в две специални чанти за транспорт на домашни любимци, така че нямаше как да навредят нито на шофьора, нито на седалките. Таксито, което дойде беше някакво МегаТакси. И шофьорът ми заяви, че трябвало да ги затвори в багажника!!! Казах му "А искаш ли теб да те затворя в багажника? Знаеш ли, че тук на първия етаж живее твоят началник? Какво мислиш, че ще стане, ако му кажа за твоята наглост?". Накрая склони да са в купето, но не можело на седалките, трябвало да са на земята между седалките! Дейба и боклука, дейба, за малко му се размина да взема една тухла от двора и да го приключа! А довечера, когато шефът му се прибере (съседи сме, аз съм на третия етаж, той на първия), ще му се обадя и ще му разкажа за това нечувано отношение към животните! Записах си и рег. номер на колата, и служебния номер на боклука и ще се постарая да не му се размине! А и като знам шефът му колко обича котките, едва ли ще се размине само с мъмрене! Да не говорим и че вреди на престижа на фирмата, което също едва ли ще се посрещне добре.
А вие, ако видите кола на МегаТакси с номер СВ1008МН и служебен номер на колата 089, си имайте едно на ум. Щото тоя боклук щом така се отнася към животните, и към хората няма да се отнася по-добре...
Прочетено: 270 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Боклуци карат таксита (MegaTaxi)

Мнение от Mozo »

Има всякакви хора, а в неговото си такси мисля, че той решава какво да вози и какво не, такаче не го приемай толкова лично.
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”