Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Затворени улици - моля за актуална информация

Споделен проблем - половин проблем.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Затворени улици - моля за актуална информация

Мнение от Mouse »

До сега ровичках в Гугъл, но цялото инфо е с изтекъл срок. Можете ли да ми намерите кои улици, утре и през следващите две седмици, няма да могат да се ползват?
Утре трябва да отида до Шишман и Хан Крум. Мога ли да ползвам отсечката от Драган Цанков по Граф Игнатиев до Патриарха? И от там с ляв завой да се предвижа? Изобщо има ли ляв завой на Гр.Игнатиев за Патриарха или да мина по Ф.Нансен?
Забравила съм града :oops: А с тези ремонти съвсем се обърках. Последния път обикалях като селянче, за да стигна там дето съм тръгнала.
Прочетено: 294 пъти
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Re: Затворени улици - моля за актуална информация

Мнение от Kotkata68 »

Миш, това е най-актуалното. Прелисти страниците и виж кое е за теб. PDT_Love_18
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... GhExD61FsD

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Графа го ремонтират, Шишман май миналата година го ремонтираха, в общи линии от скромния ми опит в последния месец. Отиди с колата до метрото на Цариградско и си отиди с него до центъра, или до стадиона, или до СУ или на Сердика слез, да си свършиш работа. С колата никакъв смисъл няма. По гурко се движих преди 2 седмици, половин час 300 метра. Днеска минах покрай народното събрание, регулировчик, чака се прилично време, колоните се влачат. Освен всичко, въпреки синята и зелената зона няма място за паркиране никъде в тия малките улици.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от beggginer »

Кво паркиране, те хората, които живеят там нямаха къде да паркират още преди години, какво остава за други
- сега..
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Никога не съм се качвала на метро Монти. Нито му знам спирките, нито ще се ориентирам в станциите, нито мога да преценя кое и от къде та на къде да хвана. Този вариант отпада. Щом Графа е затворен ще мина през Лозенец, Ф.Нансен, бул.Левски и от там ще свия по хан Крум. Би трявало да стане. Градският транспорт ми е пълна мъгла. Не съм го ползвала от половин век някъде :evil4: :evil4: , така че трудно ще се ориентирам дори за какво ми говорите.
Kotkata68 написа:
вт окт 16, 2018 20:29
Миш, това е най-актуалното. Прелисти страниците и виж кое е за теб. PDT_Love_18
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... GhExD61FsD
Гледах го това Коте, не ми върши работа, но благодаря PDT_Love_18

Поне инфо до кога ще копаят из София? Или да гледаме на боб :roll:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Значи като влезеш вътре, нарисувано е като за бебета. Пак ти казвам, с колата ще се убиеш от обикаляне и стоене на едно място.
Mouse написа:
вт окт 16, 2018 21:06
Гледах го това Коте, не ми върши работа, но благодаря
Е как да не ти върши работа!? Второто каре от ляво

От 16 октомври до 16 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Цар Шишман“ в участъка от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Ген Паренсов“, включително и през кръстовищата ул. „Цар Шишман“ – ул. „Граф Игнатиев“ и ул. „Цар Шишман“ – ул. „Ген Паренсов“. Закриват се местата за почасово платено паркиране по ул. „Цар Шишман“ в участъка от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Ген Паренсов“.

Организация на движението се променя във връзка с извършването на ремонти дейности в централната градска част.
Точно на Васил Левски правят ремонт, сега май са покрай паметника, но и долу в ниското дето се излиза на Патриарха е само една лента.
Както казах обикалях доста и тия дни по центъра и повече няма шанс да отида там с колата. Метрото е истина.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

https://www.metrosofia.com/images/sofia ... 6-july.png
С колата до Интер експо център на Цариградско, скачаш на влакчето и слизаш на националния стадион или на Соф университет, може и на Сердика, зависи точно къде ще ходиш. Плащаш лев и 60, за прибирането пак толкова, но ти е спокойно и не се чудиш къде да си оставиш колата за 2 лева на час
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Вярно Шишман беше затворен и преди месец. Както и Патриарха от СУ до Шишман. Там някъде ще търся да спра за малко, че адвокатката ми си е избарала едно място за офис ....
Няма да се оправя с метрото, пълен абсурд ми е. Ще паркирам някъде и ще вървя пеша. Иначе няма сама себе си да се намеря в хаоса.

ПП. Да, на Интер експото отзад имаше май къде да се паркира и не е въпрос до пари за билетчета. СУ-то ми е далече. На кое викате "Сердика"?
Остави Монти, ще се оправя с колата. Все ще я оставя някъде за 3 лева в синята зона за половин час, през който имам работа на Шишман. Мразя да слизав в градО :evil:

Благодаря Ви :поклон: :гуш:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Не четеш значи какво пишем, пуснал съм и снимка
Изображение
Сердика е станция на метрото. От ИЕЦ до Сердика /Намира се до ЦУМ/ по синята линия си за 15 минути в центъра. Можеш и от бизнес парка да го хванеш и пак на Сердика да слезеш, май ти е по близо като слезеш от Бистрица
Относно останалото, дано намериш място за паркиране. Преди десетина дни обикалях, Гурко, Мурко и останалите, около 40 минути, 2 пъти през Оролв мост се завъртях, накрая намерих място за паркиране пред входа на Националния стадион, късмет, че когато минавах един излизаше от паркинга, та му заех мястото.
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Благодаря за картата PDT_Love_18 Не ми хрумна да си потърся такава. От стадиона не е далече пеша. Но на Бизнес парка къде мога да оставя колата? Някъде в локалното да търся. Мразя да си оставям колата по града. Веднъж я оставих пред СГС и ми свалиха емблемата. Кофтито на Агилите е, че ги няма масово и кой от къде може сваля разни неща.
Мерси, ще се справя :headbang:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти: